Βραδυνά φορέματα MIKAEL

Άλιμος

Βραδυνά φορέματα MIKAEL

MIKAEL

Αμπιγιέ και Βραδυνά φορέματα

Ηεταιρεία MIKAEL ιδρύθηκε το 1977 και    ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την δημιουργία νυφικών, cocktail και    βραδυνών ενδυμάτων. Τα σχέδια των φορεμάτων MIKAEL ανανεώνονται τακτικά    και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις της μόδας για να ικανοποιούν τις    ανάγκες της σύγχρονης και απαιτητικής γυναίκας. Η υψηλή ποιότητα και    η προσιτή αξία των σχεδίων τής εταιρείας έκανε την MIKAEL να κυριαρχήσει    στην Ελληνική αγορά και να επεκταθεί δυναμικά και στο εξωτερικό.

Τα φορέματα MIKAEL απευθύνονται τόσο σε νεαρές γυναίκες όσο και σε    κυρίες μεγαλύτερης ηλικίας. Διατίθενται σε μεγάλα μεγέθη, διατηρώντας    την ίδια εφαρμογή και προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμπνευση αποτελούν    πάντα η θηλυκότητα και ο ρομαντισμός. Τα σχέδια ακολουθούν την φυσική    ομορφιά του γυναικείου σώματος με εξαιρετικές λεπτομέρειες από    χειροποίητα κεντήματα με πολύτιμες πέτρες. Για τις εκλεπτυσμένες    δημιουργίες της εταιρείας χρησιμοποιούνται αέρινα υφάσματα, κυρίως    μεταξωτά.

Τα φορέματα σχεδιάζονται από μια ομάδα δέκα έμπειρων σχεδιαστών με    εξειδίκευση στα βραδυνά ενδύματα, απασχολώντας έτσι περισσότερους από    εκατό εργαζόμενους. Τα φορέματα είναι διαθέσιμα τόσο από το κατάστημα     MIKAEL όσο και από 400 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

facebook:MIKAEL

: Λεωφ. Βουλιαγμένης 506, Άλιμος
: 210 - 9926507
: 210 - 9926507
: info@mikael.gr
: www.mikael.gr