Η ταυτότητα μας

Η ταυτότητα μας

Για το oikonomikos gamos by melexia, ο γάμος δεν αποτελεί μία μονόπλευρη έννοια.

Δεν απαρτίζεται από κάποιες ώρες σε μία εκκλησία κι ένα χώρο δεξιώσεων. Είναι το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν μία μελλοντική οικογένεια: από τα διαδικαστικά και τις λεπτομέρειες του γάμου, μέχρι ζητήματα που αφορούν την υγεία, την ασφάλιση, το παιδί και την κατοικία.

Καθώς λοιπόν αποβλέπουμε σε συνεργασίες συμφέρουσες και ξεκάθαρες, αφενός σεβόμενοι τις δύσκολες μέρες που διάγει οικονομικά η ελληνική κοινωνία, αναπροσαρμόσαμε τον κατάλογό μας και τον εμπλουτίσαμε με value for money επιλογές για κάθε τι που σχετίζεται με τους θεματικούς μας άξονες (ενώ παράλληλα δεν διστάζουμε να δώσουμε και απόσταγμα της εμπειρίας μας δίχως αντίτιμο, αφού ποτέ δεν αρνούμαστε δωρεάν συμβουλές σ’ όποιον μας τις ζητά).

Σκοπός του oikonomikos gamos by Melexia είναι να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συμβουλές στα μέλη του και όχι μόνο, όταν και όπου ζητηθούν.

Ο oikonomikos gamos by Melexia προσφέρει απλόχερα και ΔΩΡΕΑΝ τις γνώσεις του.

Αφετέρου, όπως θα διαπιστώσετε, βασική αρχή της δουλειάς μας είναι και η πίστη στην επικοινωνία και τις δυνατότητές της, καθημερινά επικοινωνούμε με ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν, αλλά και με ζευγάρια που ήδη έχουν παντρευτεί, τα οποία ζητούν τις συμβουλές μας εκτιμώντας την πολυετή εμπειρία μας.