Ανθοπωλείο Rosetta eventi

Βάρη

Ανθοπωλείο Rosetta eventi

Η άριστη παρουσίαση σε συνδυασμό με το άψογο αποτέλεσμα , οι λογικές τιμές και ο σεβασμός που δείχνουμε στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας χαρακτηρίζουν το Rosetta Eventi  από το 1990 εως σημερα.

Στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας θα δείτε πληθώρα προτάσεων που να ταιριάζουν σε κάθε ύφος και στυλ εκδήλωσης.

Η πολυετής οικογενειακή μας παράδοση στο χώρο του λουλουδιού και η αγάπη μας για τα λουλούδια, σε συνδυασμό με την συνέπεια, είναι τα συστατικά της επιτυχίας μας. Επανδρώσαμε της επιχείρηση μας με άριστους ανθοτεχνίτες, διακοσμητές, έμπειρο και ευγενικό προσωπικό ώστε να μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε σας επιθυμία.

Εμπιστευτείτε σε εμάς τη φροντίδα και τον στολισμό του γάμου σας και της δεξίωσης σας με πρωτότυπες ιδέες, κέφι και φαντασία μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σας περιμένουμε για να οργανώσουμε μαζί την ξεχωριστή σας στιγμή με υψηλή αισθητική και πολυτέλεια για να μείνει για εσάς και τους καλεσμένους σας, πραγματικά αξέχαστη.

Η τεχνογνωσία, η μεγάλη υποδομή και η πραγματικά "σχέση αγάπης" που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της ποιότητας και της τιμής των υπηρεσιών μας,έχουν το  ROSETTA EVENTI ψηλά στην προτίμηση των ζευγαριών για την ανθοδιακόσμηση του γάμου τους. Ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε!

facebook:Rosetta - Eventi

: Λ.Βάρης & Αγίας Λαύρας 8, 16602 Βάρη
: 210 8973231
: 210 8971834
: rosettaeventi@gmail.com
: www.rosetta.gr