Στολισμός Γάμου & Βάπτισης - Μπόγρη

Χαλάνδρι

Στολισμός Γάμου & Βάπτισης - Μπόγρη

Η Μαρία Μπόγρη, με 25ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Γάμου, της Βάπτισης και γενικά της ανθοδετικής και των events, σας μεταφέρει την εμπειρία της από το κλασικό πλέον μαγαζί της στο Χαλάνδρι, έχοντας πάντα κάτι περισσότερο να σας πεί. Με μεράκι, φαντασία και επαγγελματισμό.

Για τη "δική σας μέρα" ένα ανοιχτό σπορ αυτοκίνητο 70's για να ξεχωρίσετε κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο, μία εμπνευσμένη νυφική ανθοδέσμη που μαζί με τη νύφη θα κλέψουν την παράσταση, ένα εντυπωσιακό τραπέζι ευχών που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα και τις αναμνήσεις από τις πιο ωραίες σας στιγμές, ένα διαφορετικό και πέρα από τα συνηθισμένα δώρο για τους αγαπημένους σας κουμπάρους.

Στόχος μας να υλοποιήσουμε το όνειρό σας, να το υποστηρίξουμε με φαντασία, αισθητική, πρωτοτυπία, σε συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή οικονομική πρόταση.

Ο γάμος, η βάπτιση, η δεξίωση, τα εταιρικά events,τα parties,ακόμα και μια απλή οικογενειακή η φιλική συγκέντρωση, μας δίνουν μια εξαιρετική αφορμή για το στήσιμο ενός σκηνικού. Μιας ενορχήστρωσης με χρώμα, υφές, φώς. Μιας ατμόσφαιρας γιορτής, ονείρου ή παραμυθιού.

Σας προτείνουμε προσεκτικά επιλεγμένα κτήματα και χώρους εστίασης, ιδιαίτερα προσεγμένα caterings, ενοικίαση εξοπλισμού, σχεδιασμό και παραγγελία ειδικών εφφέ, πυροτεχνημάτων και κατασκευών με μπαλόνια, ενοικίαση αυτοκινήτων αντίκα ή σπορ. Η δραστηριότητα μας επεκτείνεται στα επαγγελματικά tailor made δώρα, σε χριστουγεννιάτικες και πασχαλινές ανθοσυνθέσεις, πολύ ιδιαίτερες πασχαλινές λαμπάδες, και κατ΄ αποκλειστικότητα ξεχωριστά δώρα για το παιδικό δωμάτιο.

Όλα αυτά με πολύ γούστο και αισθητική σε προσιτές και πολύ φιλικές τιμές.

Δημιουργεί παραμυθένια σκηνικά με πρωτότυπες ιδέες για τον γάμο σας, την βάπτιση, ένα ξεχωριστό party ή μια επαγγελματική σας εκδήλώση.

Ετοιμάζει για σας εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα κάνουν μοναδική την κάθε σας στιγμή. Πάντα με ολόφρεσκα λουλούδια και με την άριστη εμπειρία της στους συνδιασμούς χρωμάτων και αρωμάτων, οι δημιουργίες της δίνουν ιδιαίτερο ύφος και μοναδικότητα στις πιό ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας.

facebook: Maria Mpogri

: Παπάγου 10 Χαλάνδρι
: 210 - 6846309 // 6972 - 097240
: 210 - 6846309
: info@mariabogri.gr
: www.mariabogri.gr