Ασημένια στέφανα γάμου - Asimenio

Θεσσαλονίκη

Ασημένια στέφανα γάμου - Asimenio

Τα πιο όμορφα Ασημένια Στέφανα Γάμου στη Θεσσαλονίκη.


Ολα τα στέφανα γάμου έχουν ειδική επεξεργασία για να μη μαυρίσουν ποτέ και συνοδεύονται με εγγύηση! Αποκτήστε τα αγαπημένα σας στέφανα γάμου σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές! Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε μοντέρνα στέφανα για το γάμο - μοναδικά κοσμήματα για την νύφη! Ελάτε να τα δείτε από κοντά στο εργαστήριο Asimenio στη Θεσσαλονίκη!

Ασημένια Στέφανα Γάμου: Όλα τα στέφανα γάμου του Asimenio είναι χειροποίητα από καθαρό Ασήμι 925  και όχι από παραπλήσια υλικά όπως αλπακάς κτλ. Είναι διακοσμημένα με αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski ή φυσικά καλλιεργημένα μαργαριτάρια και δεμένα με κορδέλες πολυτελείας. Συνοδεύονται με 2 καρφίτσες και αποστέλλονται σε πολυτελές κουτί-στεφανοθήκη!  Δεκτές παραγγελίες για ειδικά σχέδια και χρώματα. Δείτε τα Στεφανα Γαμου ΕΔΩ

Αξεσουάρ Γάμου: Σετ γάμου από καράφες και ποτήρια διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski, ασήμι ή καλλιεργημένα μαργαριτάρια. Ανοξείδωτοι δίσκοι από πρώτης ποιότητος INOX που δεν μαυρίζουν ποτέ συνοδευόμενοι με την εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας.

Swarovski Crystals: Το Asimenio επιλέγει μόνο αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski και όχι φτηνές απομιμήσεις Τσεχίας ή τύπου Swarovski, που ουδεμία σχέση δεν έχουν με την ποιότητα και τη λάμψη των αυθεντικών προϊόντων Swarovski.

Κοσμηματα από Ασήμι: Τα κοσμηματα της σελίδας του Asimenio, είναι από καθαρό Ασήμι 925 (sterling silver). Ο βαθμός 925, αντιπροσωπεύει την περιεκτικότητά του σε ασήμι και σημαίνει οτι εχει αναλογία 92.5% ασήμι και 7.5% χαλκό ή και μπρούντζο.
Το 98% των κοσμημάτων μας είναι επιπλατινωμένα για να μην μαυρίζουν με την πάροδο του χρόνου.

Σφραγίδα ποιότητας: Όλα τα ασημενια μας κοσμηματα είναι σφραγισμένα με τη σφραγίδα 925 σε κάποιο διακριτικό τους σημείο. Αυτό πιστοποιεί την αυθεντικότητά τους και αποτελεί την εγγύησή τους.

Πληρωμή με αντικαταβολή και αποστολή με courier, σε όλη την Ελλάδα.

Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 €

 facebook: Ασημένια στέφανα γάμου - Asimenio

: Ίωνος Δραγούμη 39 με Εγνατία γωνία, 54625 Θεσσαλονίκη, 7ος όροφος
: 2310 - 531382
: 2310 - 531382
: info@asimenio.gr
: www.asimenio.gr