Πυροτεχνήματα Μπαμ

Θεσσαλονίκη

Πυροτεχνήματα Μπαμ

ΜΠΑΜ Πυροτεχνήματα - Πυροτεχνήματα Γάμου

Η γοητεία των πυροτεχνημάτων στον δικό σας γάμο!

Δημιουργήστε και εσείς το δικό σας show πυροτεχνημάτων και διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και εφέ αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος και τις προδιαγραφές του δικού σας γάμου!

Κάντε το δικό σας ονειρεμένο Show με τα έτοιμα πακέτα γάμου πυροτεχνημάτων ΜΠΑΜ

Πυροτεχνήματα διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων, με εντυπωσιακά ανοίγματα στον ουρανό πάντα με την ποιότητα της ΜΠΑΜ! Η χρήση των πυροτεχνημάτων δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο αν τηρηθούν προσεκτικά οι οδηγίες χρήσης και οι κανόνες ασφάλειας.

Με νέες μειώσεις τιμών, νέες, μοντέρνες και ακόμη ασφαλέστερες συσκευασίες, πιστοποίηση CE και κυρίως σχέδια πιο εντυπωσιακά και δυνατά με εφέ που θα σας καταπλήξουν, η ΜΠΑΜ έκανε πάλι τη διαφορά επιβεβαιώνοντας ότι η ασφάλεια και η ποιότητα την καθιστούν πρώτη στο είδος της!!!

Κάντε και εσείς "ΜΠΑΜ" έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο ότι θα απολαύσετε θέαμα και θα χαρίσετε ένα αξέχαστο show στους αγαπημένους σας με ασφάλεια! Το στήσιμο και η ρίψη των πυροτεχνημάτων γίνονται εύκολα, ακολουθώντας απλές οδηγίες χρήσεως, χωρίς να χρειάζεται η έκδοση κάποιας ειδικής άδειας.Η παραγγελία σας με την πραγματοποίησή της αποστέλλεται με την ACS μέσα σε 1-5 εργάσιμες ημέρες και πληρώνεται με αντικαταβολή.

Νέες αφίξεις, νέα προϊόντα, νέες τιμές, ακόμα πιο εντυπωσιακά σχέδια και εφέ!!!Ψάξτε στο site μας και ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις!!!Μόνο στη ΜΠΑΜ!!!

Πυροτεχνήματα διαφόρων σχεδίων και χρωμάτων, με εντυπωσιακά ανοίγματα στον ουρανό πάντα με την ποιότητα της ΜΠΑΜ!

Η χρήση των πυροτεχνημάτων δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο αν τηρηθούν προσεκτικά οι οδηγίες χρήσης και οι κανόνες ασφάλειας.

Extra συμβουλή: Τα εντυπωσιακά και όμορφα πυροτεχνήματα δεν κρίνονται από το πόσες βολές έχουν αλλά από το πόσο μεγάλα είναι τα ανοίγματά τους, τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα εφέ και σχέδια...Μπορεί ένα πυροτέχνημα να έχει 80 βολές και το θέαμα να είναι γρήγορα, αδιάφορο και φτωχό και ένα πυροτέχνημα στα ίδια χρήματα να έχει 30 βολές και να γεμίζει τον ουρανό...Για τον λόγο αυτό προσοχή στο τι υπόσχονται πυροτεχνήματα με "πολλές" βολές και στο τι θέαμα θέλετε να απολαύσετε εσείς...

 facebook: ΜΠΑΜ Fireworks

: Σωκράτους 33, 56224 Θεσσαλονίκη
: 2310 700144
: 2310 706369
: info@mpam.eu
: www.mpamfireworks.com