Πυροτεχνήματα Alpha Star

Αθήνα

Πυροτεχνήματα Alpha Star

Πυροτεχνήματα Alphastar για επαγγελματική χρήση, μεταπώληση ή εξαγωγές, επικοινωνήστε μαζί μας να σας δώσουμε τιμοκαταλόγους με τιμές χοντρικής πώλησης σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες AlphaStar.

Η AlphaStar είναι μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση τόσο από πλευράς εγκαταστάσεων και υπερσύγχρονου υλικοτεχνικού εξοπλισμού όσο από πλευράς έμπειρων & ειδικευμένων στελεχών σε τεχνικό ή επιστημονικό επίπεδο.  

Η μαζική παραγωγή των προϊόντων Alphastar γίνεται στα καλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε καλύτερη ποιότητα στις χαμηλότερες τιμές της διεθνούς αγοράς.  

Όλα τα προϊόντα με την επωνυμία AlphaStar είναι απολύτως εναρμονισμένα με την Ελληνική & Ευρωπαϊκή νομοθεσία διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες άδειες εισαγωγής, εγκρίσεις κυκλοφορίας και πιστοποιητικά CE που απαιτούνται.

Όλα τα πυροτεχνήματα σιντριβάνια  εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, διατίθενται με καψούλι για πυροδότηση με τηλεχειρισμό ή μπαταρία και με φυτίλι για πυροδότηση με αναπτήρα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και χρόνο καύσης. Είναι κατάλληλα για γάμο και θα τα βρείτε στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς σε λιανική και χονδρική πώληση

Τα Πυροτεχνήματα AlphaStar διαθέτουν CE είναι εναρμονισμένα με τον κανονισμό CLP, διαθέτουν MSDS, οδηγίες χρήσης στην Ελληνική - Αγγλική γλώσσα

facebook: AlphaStar

: Χαλκιδικής 10, 10447 Αθήνα
: 210 3462005 / 693 2255674
: 210 3412753
: info@alphastar.gr
: www.alphastar.gr