Πολυχώρος Αθήναιον - Αίθουσες δεξιώσεων

Παλαιό Φάληρο

Πολυχώρος Αθήναιον - Αίθουσες δεξιώσεων

Μοναδικός  χώρος  διαμορφωμένος  με  έμπνευση  και  φαντασία δημιουργεί  τις  προϋποθέσεις  μιας  ιδανικής  ατμόσφαιρας. Με δυνατότητα  να  φιλοξενήσει  από  50  έως  800  άτομα  κατά  περίπτωση είναι η  ιδανική  επιλογή  για  δεξιώσεις  γάμων και βαπτίσεων  που  κερδίζουν  τις  εντυπώσεις  με  την ποιότητα  και  την διακριτική  πολυτέλεια.

Το "ΑΘΗΝΑΙΟΝ" μπορεί να φιλοξενήσει επίσης επιχειρηματικές  διασκέψεις,  εταιρικές  παρουσιάσεις,  επιστημονικές  ημερίδες,  συνεδριακά  γεύματα,  πολιτικές συγκεντρώσεις,  πολιτικούς  γάμους  και  άλλες  εκδηλώσεις  υψηλών απαιτήσεων. 

Η βραδια ολοκληρώνεται με επαγγελματίες παρκαδόρους για να σας εξασφαλίσουμε μια πιο ανέμελη και ξεκούραστη νότα στην διασκεδασή σας που συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. Η επιμέλεια και περιποίηση w.c σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης δείχνει πόσο πολύ νοιαζόμαστε για εσάς! Διαθέτουμε ράμπα πρόσβασης και wc για άτομα με ειδικές ανάγκες. Ωράριο χωρίς περιορισμό στην διασκέδαση σας.

Ο πολυχώρος  "ΑΘΗΝΑΙΟΝ" είναι  κοντά  στο  κέντρο  της  Αθήνας  με  εύκολη  πρόσβαση  από  τους κύριους  οδικούς  άξονες  της  πρωτεύουσας. Συγκεκριμένα βρισκέται επί της λεωφόρου Αμφιθέας η οποία συνδέεται με τη λεωφόρο Συγγρού και λεωφόρο Ποσειδώνος, οι οποίες εξασφαλίζουν την γρήγορη και άνετη πρόσβαση από το κέντρο, τα δυτίκα και νότια προάστια. Το "ΑΘΗΝΑΙΟΝ" και οι συνεργάτες του σας περιμένουν να συζητήσουμε για τον σχεδιασμό και την οργάνωση της τέλειας δεξίωσης και σας εγγυόμαστε πως θα μείνει αξέχαστη σε εσάς και τούς καλεσμένους σας.

Με μεγάλες προσφορές και ανταγωνιστικές τιμές το ''ΑΘΗΝΑΙΟΝ'' αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στην μαγεία των γεύσεων με μια έντονα μοναδική και άψογη δεξιώση!

Επιλέγοντας για εσάς το καλύτερο, εμείς και οι συνεργάτες μας δεσμεύομαστε να πραγματοποιήσουμε την κάθε επιθυμία σας για τις ομορφότερες στιγμές σας, με τον συνδυασμo των αγνότερων υλίκων, της εξερετικής ποιότητας, της εκπληκτικής παρουσίασης και του άψογου σέρβις, δημιουργούμε για εσάς πρόσφορες με άριστη σχέση τιμής, μενού και παροχών.

Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε κάθε μενού σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και ανάγκες της εκδηλωσής σας.

facebook: Πολυχώρος Αθήναιον

: Λεωφόρος Αμφιθέας 61 17564 Παλαιό Φάληρο
: 210 9401414
: 210 9401964
: info@pfathinaion.gr
: www.pfathinaion.gr