Photoshoot Studio

Νέα Ιωνία

Photoshoot Studio

Η ημέρα του γάμου σας είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Επιθυμείτε έναν γάμο ξεχωριστό. Οργανώνετε τον γάμο σας σχολαστικά, από την επιλογή της εκκλησίας μέχρι το δείπνο των καλεσμένων, πολλούς μήνες νωρίτερα. Πάνω απ’ όλα όμως αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να θυμάστε τις στιγμές, τα συναισθήματα και τις εκφράσεις, την οικογένεια και τους φίλους, τις λεπτομέρειες του γάμου σας.

Για τον λόγο αυτό η φωτογράφηση γάμου αποτελεί το πιο σημαντικό κομμάτι των αναμνήσεων σας. Και υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι γάμου που μπορείτε να επιλέξετε. Προσπαθήστε να εκπαιδεύσετε την αισθητική σας. Ο φωτογράφος γάμου κρίνεται για την ευρηματικότητα, το προσωπικό ύφος, το στήσιμο του φωτισμού, την αναζήτηση πιο προσωπικών κάδρων και φυσικά πάνω απ’ όλα την εμπειρία και τη “ματιά” του. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τη φωτογραφία γάμου θα πρέπει να εξετάζετε την ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την οργάνωση, την επαγγελματική κατάρτιση και την αισθητική αντίληψη που διαθέτει ο κάθε φωτογράφος γάμου.

Ξεφυλλίζοντας άλμπουμ αναρωτηθείτε εάν πρόκειται για μία ολοκληρωμένη φωτογράφηση γάμου από την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού μέχρι το φιλί που σφραγίζει το χορό στο τέλος της μοναδικής αυτής μέρας. Είναι τόσα πολλά που διαδραματίζονται, που αξίζει ο φωτογράφος γάμου να τα ερμηνεύσει με το φακό του. Δείτε εάν οι φωτογραφίες γάμου προέρχονται από πραγματικούς γάμους, υπό πραγματικές συνθήκες και όχι από φωτογραφήσεις σεμιναρίων για μαθητευόμενους φωτογράφους ή από φωτογραφήσεις σε ιδιαίτερες τοποθεσίες προσλαμβάνοντας μοντέλα.

Οι φωτογράφοι γάμου Έλενα Χαραλαμπάκη και Δημήτρης Κοντός οραματίστηκαν έναν κόσμο φαντασίας δημιουργώντας το Photoshoot Studio. Με την πιο γνήσια τεχνική, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με δύναμη ψυχής και με περίσσευμα αγάπης η φωτογράφηση γάμου μπορεί να γίνει μία μοναδική εμπειρία. “Η φωτογραφία γάμου για εμάς είναι ποίηση εκθαμβωτική που ταξιδεύει τα δευτερόλεπτα και ο φακός μας αιχμαλωτίζει τις πιο ωραίες στιγμές, εικόνες και απεικονίσεις”. Τί κι αν ο Θερβάντες έλεγε “Δεν υπάρχει ανάμνηση που να μην τη σβήνει ο χρόνος”.

Η φωτογραφία γάμου υπάρχει για να διατηρεί υπέροχες αναμνήσεις. Αναμνήσεις που ο φωτογράφος γάμου οφείλει να αιχμαλωτίσει με ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και αξία. Δημιουργώντας τέχνη ακόμα και με μία φωτογράφηση γάμου. Άλλωστε, το αποτέλεσμα της τέχνης καθορίζεται από την ικανότητα του καλλιτέχνη να αγαπά. Το αποτέλεσμα είναι ό,τι περιέχει η ψυχή σου. Μήπως ένα όνειρο, μία έμπνευση; Οτι κι αν είναι έχει βρει το στόχο του και λέγεται Photoshoot Studio.

Η φωτογραφία είναι για εμάς ένα πάθος και ταυτόχρονα επάγγελμα, είναι ένας τρόπος ζωής. Το φίλτρο μέσα απο το οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο και ο κόσμος μαζί μας. Δεν απαιτούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με τις φωτογραφίες μας, επιμένουμε όμως ότι οι κακές φωτογραφίες τον χειροτερεύουν. Και πιστεύουμε ότι η καλή φωτογραφία υπάρχει και αν περιμένεις σε μια πολύ μικρή στιγμή θα την αρπάξεις όπως ένας κυνηγός και θα τη γευτείς. Και όταν η φωτογραφία είναι καλοφτιαγμένη είναι ενδιαφέρουσα και μαγική.

Μερικά από τα βασικά μας χαρακτηριστικά είναι η ανταγωνιστικότητα που διαθέτουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό και η επιθυμία μας να διατηρούμε πάντα ένα “φρέσκο” βλέμμα. Φωτογραφίζουμε στιγμές, εκφράσεις και συναισθήματα, διαθέτουμε δηλαδή ένα στυλ περισσότερο ρεπορταζιακό.

Το πάθος μας για τη φωτογραφία, μας οδήγησε σε πολυετείς σπουδές. Αρχικά, στο τμήμα φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι Αθήνας και έπειτα στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Βενετίας, σε πολυάριθμες συμμετοχές σε εκθέσεις φωτογραφίας σε μουσεία και γκαλερί ζωγραφικής και τέλος σε μία αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία στον χώρο της φωτογραφίας και στην ίδρυση του πιο μοντέρνου στούντιο φωτογραφίας στην Αθήνα.

facebook: Photoshoot Studio

 

: Αλέκου Παναγούλη 60, 14231 Νέα Ιωνία
: 211 4085157 - 694 - 7008766 / 694 - 8877233
: 211 4085157
: info@photoshootstudio.gr
: www.photoshootstudio.gr