Νυφικό μακιγιάζ Καλλυντικά

Ένα απ’ τα πιο σημαντικά όπλα στη φαρέτρα των γυναικών είναι το μακιγιάζ, το οποίο σαν μαγικό ραβδάκι έρχεται να τονίσει τα δυνατά σημεία του προσώπου τους και να καλύψει τα αδύναμα, δίνοντας αυτοπεποίθηση και άνεση.

Πολλώ δε μάλλον όταν ντύνονται νύφες και επιθυμούν να συγκεντρώσουν βλέμματα θαυμασμού όχι μόνο από τους καλεσμένους και το γαμπρό, αλλά και από όσους στο μέλλον πρόκειται να κρατήσουν στα χέρια τους φωτογραφίες του γάμου.

Το oikonomikosgamos.gr by melexia προτείνει:

Το νυφικό μακιγιάζ οφείλει να συγκεντρώνει τρία βασικά χαρακτηριστικά: α)διάρκεια, με τη χρήση προϊόντων μακράς διάρκειας (longlasting), primer και πούδρας β)στρατηγική, σχεδιασμός δηλαδή με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου (άλλη βάση θα γίνει σε μία γυναίκα με λιπαρή επιδερμίδα και άλλη σε ξηρή, άλλο μακιγιάζ ματιών στα καθοδικά μάτια και άλλο στα ανοδικά κτλ) γ)ισορροπία, καθώς υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται. Μπορείτε να τονίσετε αν το επιθυμείτε τα μάτια ή τα χείλη, κινούμενες όμως σε φυσικές, ουδέτερες αποχρώσεις.

Για να πετύχει το μακιγιάζ σας απαραίτητος, εκτός από έναν καλό επαγγελματία, είναι ο καθαρισμός και η ενυδάτωση του προσώπου.