Μακιγιάζ Stass Moda

Κορυδαλλός

Μακιγιάζ Stass Moda

Η μέρα του γάμου όπως και η βάπτιση του παιδιού είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή μιας γυναικάς. Η νύφη όπως και κάθε μητέρα πρέπει να αισθάνεται αλλά και να είναι η πρωταγωνίστρια στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, χωρίς να είναι υπερβολική ή ψεύτικη.

Μαζί κατά την διάρκεια του δοκιμαστικού θα μπορέσουμε να επιλέξουμε το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδείξει με μοναδικό τρόπο τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά σας. Σε συνδυασμό με την επιλογή του νυφικού φορέματος καθώς και του νυφικού χτενίσματος, μαζί θα αποφασίσουμε για το στυλ που σας αντιπροσωπεύει προκειμένου να είστε ο εαυτός σας και να αναδείξουμε την προσωπικότητα σας μέσα από ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ.

Πριν το μακιγιάζ, εξίσου σημαντική είναι η περιποίηση και η ενυδάτωση της επιδερμίδας ώστε να έχουμε τη σωστή βάση που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το μακιγιάζ μας, έχοντας μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Το επαγγελματικό μακιγιάζ χαρίζει την ασφάλεια ενός αδιάβροχου και σταθερoύ μακιγιάζ για έως και 18 ώρες!

Κλείστε δοκιμαστικό για το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ με την Έλενα Κατσαρού και εξασφαλίστε την μοναδικότητα για τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας!!!  
Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και το κόστος του νυφικού μακιγιάζ καθώς και για επαγγελματικό μακιγιάζ και περιποίηση της επιδερμίδας για οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός !

facebook:Strass Moda

: Δερβενακίων 39-41 & Αγησιλάου 1 Κορυδαλλός
: 210 - 49 49 525 / 697 - 6419813
: 210 - 49 49 525
: liastrass@hotmail.gr
: www.strass.com.gr