Νυφικά

Τον προηγούμενο αιώνα, το νυφικό ήταν απόφαση των γονέων, όπως διάλεγαν και τον γαμπρό. Δεν έδιναν τόση σημασία στο νυφικό, αλλά στην προίκα που θα μάζευαν για τη νύφη...

Σήμερα όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού όλες οι νύφες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν και γαμπρό, αλλά και νυφικό...

Η MELEXIA σας προτείνει:

Το νυφικό που θα επιλέξετε θα ομορφύνει την πιο σημαντική στιγμή της ζωή σας, αρκεί να το έχετε αποφασίσει εσείς... Ζητήστε τις απόψεις ειδικών και αγαπημένων σας προσώπων, αλλά η απόφαση να είναι δική σας.

Μην ακολουθείτε (πιστά) τη μόδα, πλέον είστε ώριμη να αποφασίσετε εσείς το στυλ του νυφικού που σας ταιριάζει.

Έχετε να επιλέξετε απαλά χρώματα σε κλασική γραμμή σε μεταξωτό, οργάντζα, δαντέλα. Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά ως μοναδική νύφη, τότε επιλέξτε χρώμα (ροζ-σομόν-σιέλ-κόκκινο), κεντημένο με κρύσταλλα swarovski.

Η MELEXIA σας προτείνει να φορέσετε το νυφικό των ονείρων σας, εσείς απλά επιλέξτε αν θέλετε μοντέρνο, κλασικό, ή παραδοσιακό.

Μην ξεχνάτε ότι το νυφικό σας είναι το ωραιότερο φόρεμα που θα φορέσετε ποτέ. Ένας οίκος νυφικών γνωστός γαι την ποιότητα και τα σχέδια θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

Τέλος, επιλέξετε έναν σχεδιαστή μόδας να σας ράψει ένα και μοναδικό νυφικό, το δικό σας νυφικό!!!