Νυφικά Στέλλα Τσέκα

Ηλιούπολη

Νυφικά Στέλλα Τσέκα

Ο οίκος νυφικών Στέλλα Τσέκα Wedding Collection με πολυετή πείρα στον χώρο του νυφικού, συνεχίζει την παράδοση στον χώρο της υψηλής ραπτικής.

Ο οίκος νυφικών Στέλλα Τσέκα αποτελείται από, έμπειρες συνεργάτιδες, άψογα ενδυματολογικά ενήμερες, προτείνουν σε προσωπικό ραντεβού, νυφικές αποκλειστικότητες ανάλογα με το σωματότυπo, το ύφος και την αισθητική της κάθε υποψήφιας νύφης, πάντα με την προσωπική επίβλεψη της κας Τσέκα.

Η σημασία στη λεπτομέρεια, το τελειο φινίρισμα, η άψογη εφαρμογή και τα φίνα υλικά έκαναν τον οίκο Στέλλα Τσέκα να καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά και να αποτελεί εγγύηση για ένα τέλειο γάμο.

Οι ιδιαίτερες γραμμές και τα μοναδικά κεντήματα με κρύσταλλα Swarovski και ημιπολύτιμες πέτρες, είναι στοιχεία που συνθέτουν νυφικά κλασσικά, ρομαντικά ή μοντέρνα, πάντα με το ύφος της λιτής αλλά βαρύτιμης πολυτέλειας.

Συμβουλή της κας Τσέκα στις υποψήφιες νύφες, είναι να αναζητούν την ποιότητα, την μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα στο νυφικό που θα επιλέξουν, εμπιστευόμενες, την γνώμη και την πείρα των ειδικών.

Στον οίκο νυφικών Στέλλα Τσέκα θα βρείτε επίσης πλούσια συλλογή νυφικών αξεσουάρ, όπως πρωτότυπες μπομπονιέρες, λαμπάδες και στέφανα.

Facebook: Στέλλα Τσέκα

: Ανδρέα Παπανδρέου 10 Ηλιούπολη, Τ.Κ. :16343
: 210 - 9715401 / 6972010891
: 210 - 9760250
: stellatsekabride@gmail.com
: www.stellatseka.gr