Νυφικά - Βαπτιστικά Χριστίνα Ρενιέρη

Αιγάλεω

Νυφικά - Βαπτιστικά Χριστίνα Ρενιέρη

Η επιλογή νυφικού έχει καθοριστική σημασία για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Τα φώτα κάθε γάμου στρέφονται στη νύφη, η οποία για να δείχνει απαστράπτουσα και λαμπερή οφείλει να διαλέξει ένα νυφικό όχι μόνο κατάλληλο για εκείνη, αλλά και ποιοτικό σε ύφασμα και κατασκευή.

Πρέπει λοιπόν να απευθυνθεί σε έναν οίκο νυφικών, ο οποίος θα της εξασφαλίζει ποικιλία και ευελιξία, υψηλά standards, αλλά και ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, που θα αγκαλιάσει αυτές τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Φυσικά, αξιολόγο θα ήταν και να μπορεί να καλύψει επιμέρους ανάγκες του γάμου, τα διάφορα αξεσουάρ, σε μία γκάμα από την ανθοδέσμη μέχρι τις μπομπονιέρες. Όλα αυτά λοιπόν, αλλά και πολλά άλλα σας περιμένουν στα δυτικά, στο Αιγάλεω, στον οίκο Χριστίνα Ρανιέρη, με σεβασμό στις όμορφες αυτές στιγμές και τα ιερά μυστήρια.

Μυστήρια, στον πληθυντικό, γιατί εκτός από τα γάμο και τα παρελκόμενα του, ο οίκος μας καλύπτει και τα ζητήματα της βάπτισης, της έτερης μεγάλης χαράς στη ζωή κάθε ανθρώπου. Γιορτάστε την ολοκλήρωσή της οικογένειάς σας ή την τιμή του να γίνεστε νονός, με μία βάπτιση καλαίσθητη και χαριτωμένη, επιλέγοντας τα πιο όμορφα βαπτιστικά ρουχαλάκια, μαρτυρικά, λαδόπανα, λαμπάδες κ.τ.λ., για να επισφραγίσετε τη μαγεία.

Οι αλησμόνητες ημέρες της ζωής μας είναι πραγματικά πολύ λίγες, ίσως τόσες που μετρώνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Φροντίστε λοιπόν μέρες που έχουν τόσο πολύ μεγάλη σημασία να τις αξιοποιήσετε όπως πρέπει και να τις εξυψώσετε στη σφαίρα του αλησμόνητου.

Εσείς βάζετε το όνειρο.

Εμείς βάζουμε το μεράκι και τη δουλειά για να το κάνουμε πραγματικότητα.

Σας περιμένουμε λοιπόν, κι είμαστε εδώ για οποιαδήποτε απορία σας.

facebook: Renieri Xristina