Νυφικά Με Μυστικά

Νυφικά Με Μυστικά

Ο γάμος κρύβει παγίδες….. Κάθε νύφη θα ήθελε να κάνει τους πάντες να πιστέψουν ότι το νυφικό της είναι το πιο τέλειο ρούχο που είδαν ποτέ τα μάτια τους, επάνω της. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι τα περισσότερα νυφικά έχουν κάποια μυστικά που οι νύφες προτιμούν, οι καλεσμένοι τους να μην τα ξέρουν. Η ημέρα του γάμου έχει και την αναστάτωση της Αρχικά, ας καθορίσουμε την έννοια αναστάτωση.

Ξέρετε πώς πολλά από τα νυφικά έχουν ένα επιπλέον ύφασμα στην πλάτη που σέρνεται κατά μήκος του πατώματος για την τελετή; Αυτή είναι η ουρά. Οι ουρές καθιστούν πολύ πιθανό να σας παρασύρουν στην πτώση, ενώ χορεύετε στην δεξίωση του γάμου σας και έτσι στην ουσία πρέπει να την διπλώσετε ή να την μαζέψετε. Αυτή η τεχνική δεν είναι πολύ εύκολη και προκαλεί μια αναστάτωση, ειδικά δε σε περίπτωση που δεν έχετε κάποια έμπειρη μαμά/ θεία βοηθό, που να έχει διδαχθεί στον οίκο νυφικών, τα μυστικά αυτής της τεχνικής.

Χρειάζεται πάντα να φορέσετε το νυφικό σας. Πολλά νυφικά έχουν ενσωματωμένο κορσέ στο εσωτερικό τους, που πρέπει να κουμπωμένος ή δεμένος. Και αυτό απαιτεί χρόνο και επιπλέον χέρια. Δεν είναι ότι οι νύφες είναι ντίβες που ζητούν βοήθεια για απλές εργασίες, όπως το ντύσιμο – αλλά είναι κυριολεκτικά αδύνατο να φορέσετε το νυφικό σας, μόνες σας, ειδικά εάν ο χρόνος σας έχει καταναλωθεί στις προηγούμενες ετοιμασίες των μαλλιών και του make up και ο χρόνος που σας απομένει είναι ελάχιστος.

Τα κουμπιά μέχρι κάτω δεν είναι μόνο πηγή χαράς. Μπορεί να έχετε ονειρευτεί ένα νυφικό που στην πλάτη τα κουμπιά ξεκινάνε από επάνω και καταλήγουν ως κάτω στην ουρά. Πρέπει να σκεφτείτε όμως πως θα αισθάνεστε όταν κάθεστε επάνω σε αυτά! Και επιπλέον δεν αποτελούν λειτουργικό αξεσουάρ, παρά μόνο διακοσμητικο. Σκεφτείτε το! Όταν ο φωτογράφος θα σας καλεί για μια φωτογραφία, εσείς θα κάθεστε με μια ελαφριά κλήση.

Το αξίζει κάτι τέτοιο ο γάμος σας; Η μεγάλη τροποποίηση ενός νυφικού μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή του. Μια καλή μοδίστρα θα διασφαλίσει ότι όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπάτε στο νυφικό σας (και που είχατε παραγγείλει 2-3 μεγέθη μεγαλύτερα για κάθε ενδεχόμενο) θα παραμείνουν τα ίδια ακόμα και όταν το φόρεμα έχει ραφτεί για να σας ταιριάζει.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες μοδίστρες δεν είναι καταπληκτικές, καθώς και το σχέδιο αλλά και οι λεπτομέρειες που λατρεύατε μπορεί να φαίνονται καθοριστικά διαφορετικές μετά τις αλλαγές.

http://www.voutos.gr/voutos/keimena-kai-arthra/176-nifika-me-mistika