Νυφικά Καλογεροπούλου

Κολωνάκι

Νυφικά Καλογεροπούλου

Η ιστορία του οίκου ξεκινά το 1960, όταν η Γιώτα Καλογεροπούλου, ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά, καθώς και όλα τα αξεσουάρ του γάμου (καπέλα, κουάφ, πέπλα, λαμπάδες, μπομπονιέρες) Την παράδοση συνεχίζει εδώ και 22 χρόνια η κόρη της, σχεδιάστρια Βέρα Καλογεροπούλου που σχεδιάζει νυφικά για όλους τους τύπους γυναικών όπως τη ρομαντική, τη θηλυκή, την πιό σοφιστικέ, τη λιτή, την πολύ νεαρή. Με τη Βέρα μπορείτε να σχεδιάσετε το νυφικό των ονείρων σας! Η Βέρα μας λέει:

<<Πρέπει ο σχεδιασμός του νυφικού να αντικατοπτρίζει το στύλ και την προσωπικότητα της νύφης, και φυσικά, να εναρμονίζεται με το σώμα της>>

Επίσης οι τάσεις που ακολουθούν το βραδυνό ρούχο δεν θα έπρεπε να επηρεάζουν το νυφικό. Γιατί αυτό φοριέται «1 φορά» και ίσως οι τάσεις της μόδας να μη συμβαδίζουν με το στυλ και το σώμα της νύφης. Επίσης ανάλογα με τη γραμμή του νυφικού, χρησιμοποιώ τα ανάλογα υφάσματα ( όπως duchesse, soie-sauvage, οργάντζα, μουσελίνα, ταυτά, αλπακά, δαντέλες σαντιγύ ή κορδονέ κλπ.) αλλά και τα ανάλογα χρώματα ( λευκό, off-white, ivory, champaigne, mocca κλπ. ) με βάση τα χρώματα της επιδερμίδας, των ματιών, των μαλλιών κλπ.

Είμαι υπέρ του πέπλου γιατί δίνει «αέρα» στη νύφη και διαχωρίζει πολύ συχνά το νυφικό απ’το φόρεμα.

Επίσης η Βέρα σχεδιάζει και ράβει βραδυνά φορέματα για τις μητέρες, τις πεθερές, τις κουμπάρες που χρειάζονται κάτι να ραφτεί «στο σώμα τους». Και εκτός των σχεδίων της, δεν παραβλέπει να συνεργάζεται με γνωστούς ευρωπαϊκούς οίκους νυφικών (Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία) Η Βέρα Καλογεροπούλου με τη μεγάλη πείρα στο χώρο των νυφικών, είναι το κατάλληλο πρόσωπο να εμπιστευθείτε, ώστε να κάνετε, με τις πολύτιμες συμβουλές της, το όνειρό σας πραγματικότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα

: Χάρητος 8, 10675 Κολωνάκι
: 210 7218119 - 210 6211992 / 6972 848761
: 210 7218119
: info@gkalogeropoulou.gr
: www.nyfika-gkalogeropoulou.gr