Νυφικά Fedra

Αμφιάλη Κερατσίνι

Νυφικά Fedra

Οίκος Νυφικών FEDRA

43 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ελληνικής αγοράς νυφικών κλείνει φέτος ο οίκος νυφικών FEDRA. Μία πορεία γεμάτη επιτυχημένους γάμους, ευχαριστημένες νύφες και αξέχαστες πραγματικά εμφανίσεις που έκαναν το όνομα FEDRA συνώνυμο της υψηλής ποιότητας.

Τα νυφικά FEDRA ξεχωρίζουν για την άψογη ραφή τους από απαράμιλλης ποιότητας υφάσματα όπως αυθεντικά μεταξωτά με φίνες γαλλικές δαντέλες και κρύσταλλα για ένα λαμπερό αποτέλεσμα.

Στον οίκο νυφικών FEDRA μπορείτε να ανακαλύψετε έναν υπέροχο κόσμο νυφικών δημιουργιών από μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι το κοινό έχει λατρέψει το όνομα και την ποιότητα FEDRA αφού ο οίκος έχει αναλάβει γάμους επωνύμων της show biz και όχι μόνο και οι δημιουργίες του έχουν φιλοξενηθεί σε εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, σε σίριαλ, σε εκπομπές life style ενώ το show του κάθε χρόνο γίνεται αγαπημένο θέμα συζήτησης από τα  περιοδικά και την τηλεόραση.

Φέτος γιορτάζοντας τα43 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, ο οίκος νυφικών FEDRA σας προσκαλεί να γνωρίσετε την ποιότητα και τη φινέτσα με εξαιρετικά προσιτές τιμές και πολλά δώρα για κάθε υποψήφια νύφη.

facebook:fedra

: Παύλου Φύσσα 26 (πρώην Π. Τσαλδάρη), 18757 Αμφιάλη Κερατσίνι
: 210 4317491
: 210 4329904
: info@fedra.gr
: www.fedra.gr