Νυφικά d sign (by dimitrios k.)

Αθήνα

Νυφικά d sign (by dimitrios k.)

Το όνειρο της δημιουργίας του προσωπικού του Αtelier στο οποίο θα μπορούσε να υποδέχεται την κάθε γυναίκα που θέλει να είναι ιδιαίτερη , σύγχρονη και θηλυκή μέσα από τις Taylor – Made δημιουργίες του αποτέλεσε το πρωταρχικό στόχο, του σχεδιαστή Δημήτρη Κατσελή μετά από μια πολυετή πορεία στο χώρο της μόδας.
Αποφοίτησε από την σχολή «ΒΕΛΟΥΔΑΚΗΣ» το 1998 και αμέσως μετά ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο αποκτώντας μια πολύ σημαντική πείρα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του νυφικού και βραδινού ενδύματος .

Κατά την διάρκεια των σπουδών του έλαβε μέρος στους διαγωνισμούς “Smirnoff Fashion Awards” και “Triumph Fashion Awards” καταλαμβάνοντας την 4η και 3η θέση αντίστοιχα.
Από το 2004 έως το 2009 εργάστηκε ως βασικός σχεδιαστής του Οίκου Υψηλής Ραπτικής «KATHY HEYNDELS» .

Οι νυφικές συλλογές του οίκου τα τελευταία έξι χρόνια ξεχώρισαν αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τις μέλλουσες νύφες οι οποίες είχαν ως τελική επιλογή νυφικό από τον οίκο Kathy Heyndels.

Οι θετικές κριτικές ατόμων από τον χώρο της μόδας και των media ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές μετά από κάθε επίδειξη.

Ρούχα του σχεδιαστή Δημήτρη Κατσελή έχουν φορέσει μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας και την καθιέρωση της ανάμεσα στις 3 πιο top εταιρείες στο χώρο του νυφικού, ένας χώρος αρκετά απαιτητικός και ανταγωνιστικός.

Αυτή όμως ήταν και η μεγάλη πρόκληση για τον Δημήτρη Κατσελή, να προσπαθήσει να ξεχωρίσει.

Σε αυτό βοήθησαν η δημιουργική του φαντασία , η απόλυτη γνώση του αντικειμένου, η υπομονή και επιμονή του μα πάνω από όλα η ικανότητα του να καταλαβαίνει και να νιώθει την αγωνία της κάθε νύφης η οποία αναζητεί το τέλειο και το μοναδικό!
Αυτό ήταν και η αφορμή για να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι.

Μια επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε από το 2010 δημιουργώντας το προσωπικό του Αtelier.Ένας χώρος ζεστός και φιλικός όπου κάθε μέλλουσα νύφη μπορεί να αποτυπώσει και να αποκτήσει το νυφικό των ονείρων της!

facebook:d sign by dimitrios

: Ρόμβης 20 Σύνταγμα-Αθήνα
: 211 8008057 /693-2204334
: 211 8008057
: info@dimitriskatselis.com
: www.dimitriskatselis.com