Νυφικά Anastasia Aravani

Νέα Σμύρνη

Νυφικά Anastasia Aravani

Σπουδάζοντας Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο, αναζητεί δημιουργική διέξοδο, την οποία δεν αργεί να βρει μέσω της επαγγελματικής απασχόλησής της με την τέχνη του μακιγιάζ, δουλεύοντας σε πρακτορεία μόδας, κάνοντας φωτογραφίσεις για editorial περιοδικών, αλλά και νυφικό μακιγιάζ.

Ούσα ανήσυχο πνεύμα, παρατηρεί – με αφορμή τον γάμο της καλύτερής της φίλης- ότι υπήρχε στην αγορά έλλειψη σχεδίων που θα ανταποκρίνονταν  πλήρως στις προσδοκίες που είχαν νύφες , με τις οποίες συχνά ερχόταν σε επαφή , λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και αποφασίζει να σπουδάσει σε σχολή μόδας.

Όραμά της να καλύψει τις προτιμήσεις διαφορετικών προσωπικοτήτων και να δώσει την ιδανική μορφή, σε όσα οι γυναίκες έχουν φανταστεί για την ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Κάνει τα πρώτα της βήματα στο σχεδιασμό νυφικών το 2003, με τη συλλογή της να λαμβάνει θετικές κριτικές τόσο από συντάκτες μόδας και περιοδικών όσο και από μετέπειτα επώνυμους πελάτες της.

Η Αναστασία Αραβανή δημιουργεί δικό της brand στον χώρο των νυφικών και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί σχέδια νυφικών υψηλής ποιότητας και αισθητικής,  που ενισχύουν την θηλυκότητα, και κάνουν νύφη να αισθάνεται μοναδική, σεβόμενη πλήρως την προσωπικότητα αλλά και τις οικονομικές δυνατότητες καθεμιάς.

Με δεδομένη την ενασχόλησή της με το νυφικό μακιγιάζ, μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση, όπου νυφικό και μακιγιάζ συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα, καλαίσθητο αποτέλεσμα.

facebook: Anastasia Aravani

: Αιγαίου 18, 17121 Νέα Σμύρνη
: 210 9313989 / 6944 884814
: 210 9313989
: info@anastasiaaravani.com
: www.anastasiaaravani.com/el/