Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

 

Πρόκειται για μία από τις ημέρες που όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι απαστράπτουσες, όχι τόσο για τα φλας των φωτογράφων και τη γνώμη των καλεσμένων, όσο για να μπορέσουν να εκφράσουν την ευτυχία και την ολοκλήρωση της στιγμής. Δυστυχώς όμως, σαν διαδικασία, ο γάμος είναι γεμάτος άγχος και ένταση, κι έτσι πολλές φορές τυχαίνει να φτάνουμε στο… παρά πέντε, κι η νύφη να μην έχει προλάβει να ασχοληθεί με την προσωπική της περιποίηση. Πρέπει λοιπόν κι αυτή να μπει με τη σειρά της στη λίστα των ετοιμασιών.

 

Αρχικά, σε πρώτο επίπεδο και αρκετά πριν το γάμο, η μέλλουσα νυφούλα καλό θα ήταν, αν όχι να ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, τουλάχιστον να διατηρήσει σταθερό τον τρόπο που τρέφεται. Παράλληλα, η γυμναστική πρέπει να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, όχι μόνο για τα οφέλη που παρέχει στην εμφάνιση, αλλά και για τις anti-stress ιδιότητές της.

 

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη μέρα, φροντίστε να κλείσετε ένα ραντεβού (καλύτερα στο χώρο σας) για μανικιούρ-πεντικιούρ. Η καλύτερη λύση είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ, το οποίο θα βρίσκεται στα άκρα σας ανέπαφο, για τουλάχιστον 15 μέρες. Στο μεταξύ διάστημα, δοκιμάστε μακιγιάζ και χτενίσματα με τους επαγγελματίες που εμπιστεύεστε. Να θυμάστε ότι οι τάσεις φέτος επιβάλλουν φυσικές επιλογές, που τονίζουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σας.

 

Δύο- τρεις μέρες πριν το γάμο, κάντε στον εαυτό σας ένα όμορφο δώρο: εκμεταλλευτείτε τις προσφορές που κάνουν πολλά κέντρα ή τα διαδικτυακά κουπόνια που υπάρχουν και περάστε μία μέρα με μία φίλη σας σε ένα spa ή ένα κέντρο μασάζ! Χαλαρώστε, διασκεδάστε και απογειώστε την ομορφιά σας. Μη λησμονήσετε παράλληλα να τακτοποιήσετε και το ζήτημα της αποτρίχωσης με την αισθητικό σας.

 

Λαμβάνετε πάντα υπόψιν σας το χρονοδιάγραμμα και το budget σας. Φορέστε το μεγάλο χαμόγελό σας κι ένα είναι το σίγουρο: θα είστε η πιο εντυπωσιακή εκδοχή του εαυτού σας!

Για το www.oikonomikosgamos.gr Τερλέγκα Αλεξία