Νέα - Ανακοινώσεις

6-7-2021

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,

 

Ο oikonomikos gamos by melexia εύχεται να είστε όλοι καλά μαζί με τις οικογένειές σας και σας καλωσορίζει σε μία νέα περίοδο συνεργασιών. Τώρα, που συλλογικά βιώσαμε την απειλή της πανδημίας και του αγνώστου και είδαμε τα αποτελέσματά τους σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής μας ζωής, αλλά και στη δουλειά μας, είμαστε περισσότερο από ποτέ αποφασισμένοι να εργαστούμε προκειμένου η προβολή της επιχείρησής σας στον ιστότοπό μας να είναι η πλέον αποτελεσματική.

Εξακολουθούμε να υπηρετούμε το γάμο και τη βάπτιση με όλα τα μικρά ή μεγάλα παρελκόμενά τους, όπως η ένδυση, η δεξίωση, η φωτογράφιση, η επάνδρωση του νέου σπιτιού κ.α., με τη συνέπεια και την ποιότητα που χρόνια τώρα μας χαρακτηρίζουν, χωρίς εκπτώσεις. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία, καλαισθησία και μεράκι για τη δουλειά μας είναι οι λέξεις που ακολουθούν τη φήμη μας διαχρονικά και δεν μεταβάλλονται από τις συνθήκες. Όταν όλα αλλάζουν, η αξία των παροχών μας παραμένει σταθερή, αν όχι ανοδική.

Αισιοδοξούμε για μία καλύτερη εποχή και εργαζόμαστε για να αφήσουμε πίσω το σκοτάδι, εστιάζοντας στο φως. Δημιουργούμε λοιπόν έναν δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε επιχειρήσεις και μελλόνυμφους/ νέους γονείς, ο οποίος ευελπιστούμε να ωφελήσει και τις δύο πλευρές. Γνώμονας και κύριος ρυθμιστικός παράγοντας της δουλειάς μας είναι η διαφήμισή σας να είναι όχι μόνο αρκούντως περιγραφική, αλλά και στοχευμένη στο σωστό κοινό.

Φυσικά, δεν είμαστε αποκομμένοι από τις εξελίξεις. Είμαστε κομμάτι της αγοράς, πλήρως ενήμεροι για τα δυσάρεστα αποτελέσματα που έχει επιφέρει ο covid στην πλειοψηφία των επιχειρήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε ειλικρινά να σταθούμε στο πλευρό σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή λεπτομέρεια, προκειμένου σε συνεργασία να καταλήξουμε σε μία δελεαστική και λειτουργική πρόταση για εσάς.

Ο όρος «επανεκκίνηση», που πολλές φορές χρησιμοποιείται για να περιγράψει το νέο ξεκίνημα της αγοράς μετά τα δύο απανωτά κύματα της πανδημίας, ας λάβει από εδώ και στο εξής ουσιαστικό νόημα. Έχουμε τη χαρά να υπηρετούμε τομείς που απασχολούν διαχρονικά τον άνθρωπο: τον γάμο και τη βάπτιση. Είναι λοιπόν ώρα να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε τις υπάρχουσες πληγές με τον πιο δημιουργικό τρόπο: τη δυναμική μας επάνοδο.

 

Με αμέριστη εκτίμηση,

Η ομάδα του oikonomikos gamos by melexia

No documents found.