Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ιλίσια

Το Χαμόγελο του Παιδιού

«Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ένα ξεχωριστό 10χρονο παιδί, στη δύσκολη πορεία που ακολούθησε λόγω της περιπέτειας υγείας που αντιμετώπιζε, είχε σαν μέλημά του όλα τα παιδιά να έχουν όλα όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό!

Κάτι που εξέφρασε στο ημερολόγιο του πριν φύγει από τη ζωή.

Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο Οργανισμός «Το χαμόγελο του παιδιού» έχει ένα όραμα : το Χαμόγελο κάθε παιδιού!

Αποστολή του πανελλαδικά, 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, η υλοποίηση αποτελεσματικών και άμεσων δράσεων με στόχο τη προστασία, την Υγεία και τη καλή Διαβίωση των παιδιών ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα.

Αγάπη, αξιοπρέπεια, ευελιξία, πρωτοπορία, σεβασμός, συμμετοχή, συνέπεια, συνεργασία αυτές είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν το έργο που επιτελείτε από τους εκατοντάδες εθελοντές και εργαζόμενους μας!

«Το Χαμόγελο του παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες. Στυλοβάτες του είναι οι πολίτες και οι εταιρείες, οι οποίοι εμπιστευόμενοι το έργο μας, το στηρίζουν έμπρακτα μέσω δωρεών και χορηγιών.

Χάρη στην πολύτιμη προσφορά των εθελοντών που στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πανελλαδικά, δημιουργήσαμε  μια πλούσια συλλογή από είδη γάμου και βάπτισης για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας!

Η επιλογή σας θα ενθουσιάσει τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς καλεσμένους σας και ταυτόχρονα θα ενισχύσετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον  για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Αποκτώντας είδη από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι, στηρίζετε το έργο και τις δράσεις του οργανισμού και χαρίζετε Χαμόγελο στα χιλιάδες παιδιά που μας έχουν ανάγκη.»

 

facebook: Το Χαμόγελο του Παιδιού

: Ίωνος Δραγούμη 3 και Δημητρέσσα, Ιλίσια
: 211 - 770980
: 210 - 7647760
: eshop@hamogelo.gr
: www.hamogelo.gr/gr/el/eshop