Λευκό νυφικό

Λευκό νυφικό

 

Οι κόκκινες αποχρώσεις ως κεντήματα στο λευκό νυφικό της νύφης ή ως αξεσουάρ προσδίδουν ένα ιδιαίτερο ρομαντικό ύφος στο γάμο σας. Για παράδειγμα, μικροσκοπικά κόκκινα μεταξωτά τριαντάφυλλα κεντημένα γύρω από το ντεκολτέ, στη μέση ή στην ουρά του νυφικού, σε συνδυασμό φυσικά με την ανθοδέσμη, η οποία θα είναι και αυτή διακοσμημένη με τις ίδιες αποχρώσεις, είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν και εσάς και τον αγαπημένο σας, αλλά και τους καλεσμένους σας. Άλλωστε ο συνδυασμός του λευκού με το κόκκινο είναι άκρως εκρηκτικός!

 Το κόκκινο χρώμα, εκτός από το πάθος, συμβολίζει και την ελπίδα και την πίστη, είναι το κατ’ εξοχήν χρώμα της αγάπης, της εσωτερικής φλόγας, της δύναμης. Και μην ξεχνάμε ότι τα δύο συμβολικά χρώματα, το λευκό της καθαρότητας της ψυχής και το κόκκινο του πάθους εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους.

 Όσον αφορά το γαλάζιο χρώμα είτε στο νυφικό σας είτε σε αξεσουάρ, είναι ένα χρώμα που επιλέγουν πολλές νύφες τον τελευταίο καιρό για τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Το γαλάζιο χρώμα, χρώμα της ουράνιας συνείδησης, συμβολίζει την αρμονία, την ηρεμία και τα ειλικρινή αισθήματα που πηγάζουν από την αυτογνωσία. Όσο για το ροζ, τι να πούμε, εφόσον είναι το αγαπημένο χρώμα των γυναικών, ένα χρώμα το οποίο συμβολίζει την θηλυκότητα, την τρυφερότητα, την παιδικότητα και την αθωότητα.

Φυσικά όλες αυτές οι χρωματιστές αποχρώσεις στα αξεσουάρ αφορούν τις νύφες που εκφράζονται μέσα από τα χρώματα και τους ενδιαφέρει ο συμβολισμός τους.

 Αν αγαπάτε λοιπόν τα χρώματα, επιλέξτε ανάμεσα στο κόκκινο, στο γαλάζιο ή το ροζ, και να είστε βέβαιη ότι δεν θα είστε μόνο ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αλλά επιπλέον θα εκφράσετε το προσωπικό σας γούστο την όμορφη αυτή στιγμή της ζωής σας, όπου πρωταγωνίστρια είστε εσείς και μόνο εσείς!

 Βάλτε χρώμα λοιπόν στην παραμυθένια τελετή του γάμου σας, επιλέγοντας αξεσουάρ σε κόκκινο, γαλάζιο ή ροζ χρώμα (ανθοδέσμη, κοσμήματα, παπούτσια, ακόμη και πέπλο ή βέλο που τελευταία φοριέται πολύ).

 Εννοείται βέβαια πως αν τελικά πάρετε την απόφαση να στολίσετε το λευκό νυφικό σας με χρωματιστά αξεσουάρ, θα πρέπει να ψάξετε αρκετό καιρό πριν από την ημερομηνία του γάμου σας, ούτως ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε ακριβώς όλα όσα επιθυμείτε για να είστε η πιο απαστράπτουσα νυφούλα!

Για το www.oikonomikosgamos.gr Τερλέγκα Αλεξία