Κτήμα Δέδα

Θεσσαλονίκη

Κτήμα Δέδα

Πλήρως ανανεωμένο Κτήμα Δέδα, υπό τη διαχείριση του Μακεδονία Παλλάς

Το Kτήμα Δέδα είναι μία καταπράσινη και ιδιαίτερα φροντισμένη έκταση 25 στρεμμάτων, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολη και άμεση πρόσβαση από τον Περιφερειακό.

Πλέον υπό τη διαχείριση του Makedonia Palace, το Κτήμα προσφέρει event services με αξεπέραστο catering και τεχνογνωσία σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, γεύσης και διοργάνωσης, κατά τα πρότυπα του ιστορικού ξενοδοχείου. Παράλληλα προσφέρει και catering κατ’ οίκον

Το εντυπωσιακότατο  φυσικό περιβάλλον δημιουργεί ένα μαγευτικό σκηνικό εξοχής, ιδανικό για γαμήλιες δεξιώσεις αλλά και για κάθε είδους κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Το ατμοσφαιρικό εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης προσφέρεται για τέλεση μυστηρίων γάμου ή βάπτισης.  Ο οριοθετημένος χώρος μέσα στη φύση, με δυνατότητα για ατελείωτο και ελεγχόμενο παιχνίδι, όπως και τα άλογα του Ιππικού Ομίλου, καθιστούν το Κτήμα ως την πιο βολική λύση και για παιδικά πάρτι!

Για το χειμώνα, η πλήρως ανακαινισμένη ‘’country style’’ αίθουσα του Ιππικού ομίλου προσφέρει ιδανική φιλοξενία για κάθε εκδήλωση,  εταιρική ή κοινωνική, σε έναν απέριττο ενιαίο χώρο με μεγάλες τζαμαρίες και ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική.

facebook:Κτήμα Δέδα

: Οδός Μπιζανίου, Πουρνάρι Πυλαίας, 55535 Θεσσαλονίκη
: 231 089 7197
: 231 089 7197
: info@ktimadeda.gr
: www.facebook.com/%CE%9A%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%94%CE%AD%CE%B4%CE%B1-Ktima-Deda-351522478350404/