Κτήμα Ωρίων

Κερατέα - Δήμος Λαυρεωτικής

Κτήμα Ωρίων

Το κτήμα δεξιώσεων Ωρίων βρίσκετε στην Κερατέα στην Νοτιοανατολική Αττική σε ένα πανέμορφο χώρο όπου ο επισκέπτης νιώθει την λάμψη της πολυτέλειας σε απόλυτη αρμονία με τη φύση.

Με εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό, μπορείτε να απολαύσετε, με κάθε μεγαλοπρέπεια, τις ξεχωριστές στιγμές σας.  Το γάμο σας ή τη βάπτιση του μωρού σας.

Η κλειστή αίθουσα πλήρως κλιματιζόμενη και ο εξωτερικός μαγευτικός χώρος του κτήματος εγγυούνται την θερμή υποδοχή και την απόλυτη φιλοξενία των καλεσμένων σας.

Το κτήμα Ωρίων βρίσκετε πολύ κοντά σε γραφικά εκκλησάκια πάνω στη θάλασσα για την τέλεση του μυστηρίου.

Γαμήλια Δεξίωση 

Ο γάμος σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή, η έναρξη της κοινής σας πορείας με τον σύντροφο σας. Μια στιγμή που θα θυμάστε με συγκίνηση και αγάπη. Ένα γεγονός που υλοποιήθηκε στην φαντασία σας αμέτρητες φορές! Μια ημέρα που ονειρευόσασταν από παιδί.

Η απαίτησή σας για τελειότητα είναι κατανοητή από τους εξειδικευμένους συμβούλους τροφοδοσίας μας. Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση. Μια βράδια που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο!

Κατανοώντας τις ανάγκες της γαμήλιας δεξίωσης σας, ακούμε τις επιθυμίες σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ξεχωριστή σας βραδιά. Επιλέξτε από κρύα και ζεστά εδέσματα, εκπληκτικά γλυκά, λαχταριστά κεραστικά και παραδοσιακά λουκούμια γάμου. Ελάτε να σχεδιάσουμε μοναδικές γαμήλιες τούρτες που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, μας επιτρέπει να αναλάβουμε κάθε δεξίωση. Είμαστε δίπλα σας, για να πραγματοποιήσουμε με επαγγελματισμό κάθε σας επιθυμία!

Ελάτε να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στη πιο μοναδική βράδια της ζωή σας.

Υπεύθυνη Χώρου

κα. Μπούσουλα Παναγιώτα

facebook: Κτήμα Ωρίων

 

: 45° χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου , Κερατέα - Δήμος Λαυρεωτικής - 19001
: κα Μπούσουλα 6981 889560 / 22990 68812
: 22990 68812
: info@ktimaorion.gr
: www.ktimaorion.gr