Κτήμα Ωρίων

Κερατέα - Δήμος Λαυρεωτικής

Κτήμα Ωρίων

Το πιο κοντινό τμήμα του παραδείσου … είναι στο 45° χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου.

Ένας χώρος καλαίσθητος και φροντισμένος με μεγάλους κήπους, υπέροχα παρτέρια, ιδανικός για να φιλοξενήσει κάθε στιγμή χαράς.

Διαθέτει χώρο στάθμευσης 100 θέσεων, μία ημιυπαίθρια παγόδα, παιδική χαρά, χώρο υποδοχής, εγκαταστάσεις Barbeque, Catering, εξοπλισμό θέρμανσης για την χειμερινή περίοδο και πανέμορφες διακριτικές γωνίες πλημμυρισμένες στα χρώματα και τα αρώματα!

Ένας χώρος ικανός να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση ( Γαμήλια δεξίωση, Δεξίωση βάπτισης, Εταιρικές εκδηλώσεις, Πάρτι, Κοινωνικές δεξιώσεις) όλες τις εποχές του χρόνου!

 

Γαμήλια Δεξίωση 

Ο γάμος σας είναι μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή, η έναρξη της κοινής σας πορείας με τον σύντροφο σας. Μια στιγμή που θα θυμάστε με συγκίνηση και αγάπη. Ένα γεγονός που υλοποιήθηκε στην φαντασία σας αμέτρητες φορές! Μια ημέρα που ονειρευόσασταν από παιδί.

Η απαίτησή σας για τελειότητα είναι κατανοητή από τους εξειδικευμένους συμβούλους τροφοδοσίας μας. Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια ονειρεμένη γαμήλια δεξίωση. Μια βράδια που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο!

Κατανοώντας τις ανάγκες της γαμήλιας δεξίωσης σας, ακούμε τις επιθυμίες σας και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ξεχωριστή σας βραδιά. Επιλέξτε από κρύα και ζεστά εδέσματα, εκπληκτικά γλυκά, λαχταριστά κεραστικά και παραδοσιακά λουκούμια γάμου. Ελάτε να σχεδιάσουμε μοναδικές γαμήλιες τούρτες που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Ο σύγχρονος τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η μοναδική εξυπηρέτηση του προσωπικού μας, μας επιτρέπει να αναλάβουμε κάθε δεξίωση. Είμαστε δίπλα σας, για να πραγματοποιήσουμε με επαγγελματισμό κάθε σας επιθυμία!

Ελάτε να σας χαρίσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις στη πιο μοναδική βράδια της ζωή σας.

Υπεύθυνη Χώρου

κα. Μπούσουλα Παναγιώτα

facebook: Κτήμα Ωρίων

: 45° χλμ. Λεωφόρου Αθηνών - Λαυρίου , Κερατέα - Δήμος Λαυρεωτικής - 19001
: 22990 68812 / 6981 889560
: 22990 68812
: info@ktimaorion.gr
: www.ktimaorion.gr