Κτήμα marie's house

Παλλήνη

Κτήμα marie's house

Στα κτήματα γάμου και δεξιώσεων, η μελωδία της δικής σας ευτυχίας ξεκινά σε μια καταπράσινη έκταση, σε ένα μέρος εκπληκτικό, προορισμένο να τυλίξει με πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη αισθητική τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας. Το κτήμα γάμου Marie’s House είναι διαμορφωμένο με τρόπο, ώστε να καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς!

Τα γήινα χρώματα της πέτρας και η νεοκλασική κατοικία που σας υποδέχεται στο βάθος δημιουργούν αίσθημα θαλπωρής και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κομψό περιτύλιγμα.

Στο κτήμα γάμου αυτό που μαγνητίζει το βλέμμα, είναι μια υδάτινη όαση με γαλανά νερά και ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι που δημιουργεί ένα υπερθέαμα, ενώ το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνει μια τεχνητή νησίδα από μάρμαρο και βότσαλα με αρχοντικούς φοίνικες.

Τις απαιτούμενες δόσεις ρομαντισμού αναλαμβάνουν πανέμορφα φανάρια, κεριά και εντυπωσιακές δάδες, ενώ η lounge διάθεση μεταφέρεται στις prive γωνιές που δημιουργούν οι μπαμπού καναπέδες. Το παραμύθι συνεχίζεται στο κτήμα γάμου με το υπέροχο pavilion, το παραδοσιακό πέτρινο BBQ και βέβαια τον πιο όμορφο και καταπράσινο κήπο που είδατε ποτέ σε κτήμα γάμου.

Τριακόσια πανύψηλα δέντρα δημιουργούν ένα φυσικό τείχος στα κτήματα γάμου Marie’s House, τη στιγμή που αμέτρητα λουλούδια σε υπέροχους χρωματισμούς συνθέτουν μια εκπληκτική σκηνογραφία για τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή εσάς.

facebook: Κτήμα marie's house

 

: Πλουτάρχου 51, 15351 Παλλήνη
: 210 6667829 - 693 6964444
: 210 6667829
: info@maries-house.gr
: www.maries-house.gr