Κτήμα marie's house

Παλλήνη

Κτήμα marie's house

Η μελωδία της δικής σας ευτυχίας ξεκινά σε μια καταπράσινη έκταση, σε ένα μέρος εκπληκτικό, προορισμένο να τυλίξει με πολυτέλεια και εκλεπτυσμένη αισθητική τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας.

Τα γήινα χρώματα της πέτρας και η νεοκλασική κατοικία που σας υποδέχεται στο βάθος δημιουργούν αίσθημα θαλπωρής και φιλόξενη ατμόσφαιρα σε κομψό περιτύλιγμα.

Στο κέντρο του κτήματος μαγνητίζει το βλέμμα μια υδάτινη όαση με γαλανά νερά και ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι που δημιουργεί ένα υπερθέαμα, ενώ το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνει μια τεχνητή νησίδα από μάρμαρο και βότσαλα με αρχοντικούς φοίνικες.

Τις απαιτούμενες δόσεις ρομαντισμού αναλαμβάνουν πανέμορφα φανάρια, κεριά και εντυπωσιακές δάδες, ενώ η lounge διάθεση μεταφέρεται στις prive γωνιές που δημιουργούν οι μπαμπού καναπέδες.

Το παραμύθι συνεχίζεται με το υπέροχο pavilion, το παραδοσιακό πέτρινο BBQ και βέβαια τον πιο όμορφο κήπο που είδατε ποτέ.

Τριακόσια πανύψηλα δέντρα δημιουργούν ένα φυσικό τείχος τη στιγμή που αμέτρητα λουλούδια σε υπέροχους χρωματισμούς συνθέτουν μια εκπληκτική σκηνογραφία για τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή εσάς.

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα

: Πλουτάρχου 51, 15351 Παλλήνη
: 210 6667829 - 693 6964444
: 210 6667829
: info@maries-house.gr
: www.maries-house.gr