Κτήμα Le Chevalier Gold

Κτήμα Le Chevalier Gold

Το Κτήμα Le Chevalier Gold βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοίου 526, στην Βαρυμπόμπη, είναι ένας   πανέμορφος minimal χώρος δεξιώσεων με lounge διάθεση, σε έκταση 13 στρεμμάτων, απέναντι από το αεροδρόμιο του Τατοίου εύκολα προσβάσιμο, με άνετο Parking & υπηρεσία επαγγελματιών παρκαδόρων, λιγότερο από 5’ από τον κόμβο του Ολυμπιακού χωριού της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας.

Το Κτήμα Le Chevalier Gold είναι ένας επίσημα αδειοδοτημένος χώρος δεξιώσεων.

Διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, στεγασμένου και υπαιθρίου χώρου εκδηλώσεων, άδεια λειτουργίας μουσικής στεγασμένου και υπαίθριου χώρου.

Επίσης άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για την πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη κουζίνα του, για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, και αποτελεί έναν πλήρως καθετοποιημένο χώρο δεξιώσεων που καλύπτει αυτόνομα όλες τις ανάγκες των καλεσμένων σας.

Ο κλειστός χώρος του Le Chevalier Gold μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 550 άτομα σε καθιστό set up και 1.200 άτομα σε όρθιο cocktail, ο οποίος έχουμε την δυνατότητα ακόμα και να διπλασιαστεί και να μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 άτομα σε καθιστό set up και 2.000 άτομα σε όρθιο cocktail.

Όταν ο καιρός επιτρέπει, στον εξωτερικό καταπράσινο χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 1.200 άτομα σε καθιστό set up και 2.500 άτομα σε όρθιο cocktail.

Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου βρίσκεται στον χώρο του κτήματος δίνοντάς την δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να παρακολουθήσουν την τέλεση του Γάμου ή της Βάπτισης, χωρίς μετακινήσεις.

Επίσης διαθέτει στον χώρο του πλήρως εξοπλισμένη σουίτα 60 τετραγωνικών μέτρων με υπερσύγχρονο κτιστό υδρομασάζ, δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν και μετά τον γάμο, αλλά ακόμα και να διανυκτερεύσει.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων & βαπτίσεων, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων και συλλόγων, χορούς και parties, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια, workshops, openhouses και πολλά άλλα.

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση. Μπορείτε να προσαρμόσουμε την διάταξη και την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων μας ούτως ώστε να έχετε την δυνατότητα επιλογής να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας τις υπέροχες γεύσεις μας:

  • Από το τραπέζι τους σερβίροντας τους, η
  • Από τον ξεχωριστό μπουφέ μας ακόμη και
  • Περαστά από τους έμπειρους σερβιτόρους στα cocktail parties.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζεται από τον υψηλό επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία όλης της διοικητικής ομάδας και των στελεχών μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου service, για αυτό διατηρούμε μόνιμο έμπειρο προσωπικό σάλας και κουζίνας και δίνουμε μεγάλο βάρος στην συνεχή εκπαίδευση τους, στα θέματα της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εξυπηρέτησης και φιλοξενίας των καλεσμένων σας, πρώτων βοηθειών, πυρασφάλειας κα.

facebook: ktima le chevalier

plus.google: Le chevalier

: Λεωφόρος Τατοϊου 526, 14452 Βαρυμπόμπη
: 210 6830165 / 693 7023866 – 693 8000958
: 210 6817494
: info@lechevalier.gr
: www.lechevalier.gr