Κτήμα Le Chevalier Platinum

Βαρυμπόμπη

Κτήμα Le Chevalier Platinum

Ο όμιλος επιχειρήσεων Κτήμα Le Chevalier, για να εξυπηρετήσει τους πολυάριθμους φίλους του που ζητούν να κάνουν την εκδήλωση τους, στους χώρους του και δεν βρίσκουν διαθέσιμες τις ημερομηνίες που επιθυμούν, αποφάσισε να επεκταθεί κατασκευάζοντας ένα νέο αυτόνομο χώρο, το Κτήμα Le Chevalier Platinum.

Ο νέος χώρος μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Τατοίου 526, στην Βαρυμπόμπη, ακριβώς δίπλα από το διαχρονικό Le Chevalier Gold απέναντι από το αεροδρόμιο του Τατοίου εύκολα προσβάσιμο, με άνετο Parking & υπηρεσία επαγγελματιών παρκαδόρων, λιγότερο από 5’ από τον κόμβο του Ολυμπιακού χωριού της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Το Κτήμα Le Chevalier Platinum έχει ένα διαφορετικό μίνιμαλ ύφος, με βασικά στοιχεία, το νερό, τον γρανίτη και τον χαλαζία, είναι καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον.

Είναι ένας επίσημα αδειοδοτημένος χώρος δεξιώσεων, με τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει και τις πιο απαιτητικές εκδηλώσεις.

Διαθέτει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος, στεγασμένου και υπαίθριου χώρου εκδηλώσεων, άδεια λειτουργίας μουσικής στεγασμένου και υπαίθριου χώρου.

Επίσης άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος για την πλήρως εξοπλισμένη και στελεχωμένη κουζίνα του, για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, και αποτελεί έναν πλήρως καθετοποιημένο χώρο δεξιώσεων που καλύπτει αυτόνομα όλες τις ανάγκες των καλεσμένων σας.

Ο κλειστός χώρος του Le Chevalier Platinum μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 350 άτομα σε καθιστό set up και 700 άτομα σε όρθιο cocktail.

Όταν ο καιρός επιτρέπει, στον εξωτερικό καταπράσινο χώρο του, μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι και 1.300 άτομα σε καθιστό set up και 2.700 άτομα σε όρθιο cocktail.

Το γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού βρίσκεται στον χώρο του κτήματος δίνοντάς την δυνατότητα στους καλεσμένους σας, να παρακολουθήσουν την τέλεση του Γάμου ή της Βάπτισης, χωρίς μετακινήσεις.

To Le Chevalier Platinum διαθέτει στον χώρο του 2 πλήρως εξοπλισμένες σουίτες (νυφική και παιδική) 40 τετραγωνικών μέτρων με ιδιωτικό κήπο δίνοντας την δυνατότητα στο ζευγάρι να ετοιμαστεί πριν και μετά τον γάμο, αλλά ακόμα και να διανυκτερεύσει.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων & βαπτίσεων, κοινωνικές εκδηλώσεις σωματείων και συλλόγων, χορούς και parties, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, συνέδρια, σεμινάρια, workshops, openhouses και πολλά άλλα.

Κλασικές αλλά και πιο δημιουργικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, ευφάνταστα πιάτα της μεσογειακής, αυθεντικές ιταλικές συνταγές, γαλλική nouvelle cuisine, εξωτικές, κινέζικες και πολυνησιακές γεύσεις αλλά και κλασικά δοκιμασμένα πιάτα BBQ βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν απόλυτα στη δική σας εκδήλωση. Μπορούμε να προσαρμόσουμε την διάταξη και την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων μας, ώστε να επιλέξετε ανάμεσα από:

  • Σερβιριστό μενού σε καθιστό set up, η
  • Από τον ξεχωριστό μπουφέ μας σε καθιστό set up η
  • Περαστά σε όρθιο cocktail party, ακόμη και
  • Περαστά σε brunch.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε, εξασφαλίζεται από τον υψηλό επαγγελματισμό και την πολύχρονη εμπειρία όλης της διοικητικής ομάδας και των στελεχών μας. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου service, για αυτό διατηρούμε μόνιμο έμπειρο προσωπικό σάλας και κουζίνας και δίνουμε μεγάλο βάρος στην συνεχή εκπαίδευση τους, στα θέματα της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εξυπηρέτησης και φιλοξενίας των καλεσμένων σας, πρώτων βοηθειών, πυρασφάλειας κα.

facebook: ktima le chevalier

plus.google: Le chevalier

: Λεωφόρος Τατοϊου 526, 14452 Βαρυμπόμπη
: 210 6830165 / 693 7023866 – 693 8000958
: 210 6817494
: info@lechevalier.gr
: www.lechevalier.gr