Κτήμα Jockey

Ολυμπιακό Χωριό - Βαρυμπόμπη

Κτήμα Jockey

Τόσο κοντά στην πόλη, κι όμως τόσο μακριά απ’ τη βουή της,… στη Βαρυμπόμπη, το Kτήμα Jockey ξεδιπλώνει τα 32 του στρέμματα για εσάς και τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Δεν έχετε παρά να φανταστείτε την εκδήλωση (είτε κοινωνική, είτε επαγγελματική) που θέλετε να πραγματοποιήσετε · Το δυναμικό του Κτήματος Jockey με το μεράκι και την εμπειρία του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να κάνει την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Στο γεμάτο φυσική ομορφιά κτήμα μας, με τη βλάστηση και το ξύλο να κυριαρχούν, διατίθενται ανοικτός αλλά και κλειστός χώρος για τις εκδηλώσεις σας, στους οποίους συνδυάζονται η υψηλή αισθητική, η διακριτική πολυτέλεια, η μοντέρνα αρχιτεκτονική άποψη αλλά και ο σεβασμός στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πολυμορφικές μας αίθουσες εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στη δική σας εκδήλωση.

Η χωρητικότητα του κτήματός μας, σε ( ανοικτό ή κλειστό χώρο )με βάση τη δική σας άνεση και αρτιότερη εξυπηρέτηση, διαμορφώνεται ως εξής:

- 550 άτομα σε καθιστό buffet, είτε στον εξωτερικό χώρο, είτε στην αίθουσα

- 1500 άτομα σε cocktail, είτε στον εξωτερικό χώρο, είτε στην αίθουσα 

- 1200 άτομα σε συνεδριακή διάταξη

 

Οι κλειστοί  χώροι  είναι  Αίθουσες!!!

 

Ξεχωριστή γωνιά στο χώρο μας και την καρδιά μας αποτελεί το γραφικό παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που, χτισμένο με απαράμιλλο σεβασμό και βαθύτατη ευλάβεια, προσδίδει ιδιαίτερη αύρα και καθιστά το Κτήμα Jockey τον πλέον κατάλληλο οικοδεσπότη για το γάμο σας ή τη βάφτιση του παιδιού σας.

Στα πιο... κοσμικά στοιχεία μας, συγκαταλέγονται το δημιουργημένο εξ ολοκλήρου από πέτρα, για να συνάδει με την υπέροχη φύση μας, Bar αλλά και η πάντα περιποιημένη πισίνα μας.

Παρά την ιδιαίτερη δυναμική του χώρου μας, οι εκδηλώσεις μας δεν θα άγγιζαν το τόσο υψηλό επίπεδό τους αν δεν υπήρχε μία τόσο λειτουργική ομάδα από πίσω. Το εξαιρετικό φαγητό, η ποικιλία και η αισθητική στη διακόσμηση, η άρτια μουσική κάλυψη, όλα βρίσκονται στα χέρια ικανών επαγγελματιών που εργάζονται με στόχο την απόλυτη επιτυχία του event σας.

Σας δίνουμε λοιπόν ραντεβού στη Βαρυμπόμπη, σε σημείο άμεσα προσβάσιμο από την Εθνική Οδό (και με parking 500 θέσεων) κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό, για να πραγματοποιήσουμε μαζί την εκδήλωση των ονείρων σας.  

Facebook:Κτήμα Jockey

: Πασχαλιάς & Ανδριανού, Βαρυμπόμπη Ολυμπιακό Χωριό, T.K 13671
: 210 - 2448075 / 210 - 2448076 / 697 - 3773388
: 210 - 2448076
: info@ktimajockey.gr
: www.ktimajockey.gr