Κτήμα Jockey

Ολυμπιακό Χωριό - Βαρυμπόμπη

Κτήμα Jockey

Ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, βασισμένη σε πέτρα και ξύλο, αυθεντικά υλικά της φύσης, καταπράσινοι χώροι και υψηλή αισθητική, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους χώρους μας.

Πολυμορφικές αίθουσες με διαχρονική πολυτέλεια, για εσάς που αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για την εκδήλωσή σας.

Από την πρώτη ως την τελευταία λεπτομέρεια, ο χώρος μας αποτελεί το ιδανικό σημείο για οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση και συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό, αντάξιο των υψηλών απαιτήσεών σας.

Ξεχωρίζουν ο καταπράσινος κήπος μας, με την εντυπωσιακή πισίνα και το ρομαντικό εκκλησάκι, με τον άνετο προαύλιο χώρο όπου στήνεται το πιο όμορφο σκηνικό, το πετρόχτιστο μπαρ και δίπλα του οι μπαμπού καναπέδες και τα stool tables.

Το κτήμα Jockey βρίσκεται σε έναν μαγικό τόπο, 32 στρεμμάτων, ολόγυρα πλυμμηρισμένο από πράσινο, τόσο κοντά αλλά ταυτόχρονα τόσο μακριά, από το κλεινόν άστυ, δίπλα στο Ολυμπιακό Χωριό, στη Βαρυμπόμπη.

Το εξαιρετικό Φαγητό, η Φιλική Ατμόσφαιρα και ο απόλυτος Επαγγελματισμός είναι μόνο μερικά απο τα χαρακτηριστικά που μας αποδίδουν οι πελάτες μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να διοργανώσετε αξέχαστες εκδηλώσεις με πολλές γλυκές και τρυφερές αναμνήσεις από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

O Chef και όλη η επίλεκτη ομάδα του κτήματος Jockey είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν εξαιρετικές γευστικές απολαύσεις, που παρασκευάζονται εξ” ολοκλήρου στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα η οποία λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων, καθώς επίσης και υψηλή παροχή υπηρεσιών, ολοκληρωμένες προτάσεις διακόσμησης και μουσικής κάλυψης.

Χωρητικότητα:

  • 550 άτομα στον εξωτερικό χώρο σε καθιστό buffet
  • 1.500 άτομα σε cocktail στον εξωτερικό χώρο
  • 550 άτομα στον εσωτερικό χώρο, στην αίθουσα, σε καθιστό buffet
  • 1.500 άτομα σε cocktail στον εσωτερικό χώρο, στην αίθουσα
  • 1.200 άτομα σε συνεδριακή διάταξη

Με εύκολη πρόσβαση από την Εθνική Οδό και άνετο ιδιωτικό parking 500 θέσεων, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για τη φιλοξενία των εκδηλώσεών σας.

Οι κλειστοί  χώροι  είναι  Αίθουσες!!!

 

 

Facebook:Κτήμα Jockey

: Πασχαλιάς & Ανδριανού, Βαρυμπόμπη Ολυμπιακό Χωριό, T.K 13671
: 210 - 2448075 / 210 - 2448076 / 697 - 3773388
: 210 - 2448076
: info@ktimajockey.gr
: www.ktimajockey.gr