KScatering

Βάρη

KScatering

KScatering

Catering για γαμήλιες δεξιώσεις - Catering για βαπτίσεις
Catering για εταιρικές εκδηλώσεις

Οι άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, που περιλαμβάνουν σύγχρονους χώρους εστίασης, παραγωγής και αποθήκευσης, πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής. Ακόμη, διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 22000 (Haccp), καθώς η νομοθεσία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σχετικά με επιχειρήσεις που παράγουν, εμπορεύονται ή διακινούν τρόφιμα. Σκοπός της νομοθεσίας είναι να διασφαλίζεται η παροχή ασφαλών τροφίμων στον τελικό καταναλωτή, πράγμα που επιτυγχάνουμε στον απόλυτο βαθμό.

Η εταιρεία μας, υπό την καθοδήγηση του σεφ κ. Ιωάννη Σαββατιανέα, προσφέρει εδώ και 20 χρόνια ιδιαίτερες και ολοκληρωμένες προτάσεις catering. Η εμπειρία του προσωπικού μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας, οι οποίες οργανώνονται με μοναδικό γνώμονα την κάλυψη των δικών σας αναγκών.

Χρησιμοποιούμε αγνά και παραδοσιακά υλικά και τα συνδυάζουμε κατά τέτοιον τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί πλήρως τους λάτρεις της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κουζίνας.
Η   άριστη ποιότητα των προϊόντων του K.s.  Catering και των υπηρεσιών  μας,  συνδυασμένη με την άφθονη ποσότητα των  εδεσμάτων αλλά & των  ποτών,  μας έχουν κατατάξει μέσα στις πέντε  μεγαλύτερες εταιρίες  Catering στην  Ελλάδα.

Εμπιστευθείτε μας και απολαύστε τα πιο πλήρη και γευστικά μενού και κοκτέιλ, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Επισκεφτείτε το Site του Kscatering για περισσότερες φωτό, συνταγές και προσφορές για το Catering της δεξίωσης σας.

www.kscatering.gr μέλος του Ομίλου KS

Menou 1

facebook:KScatering

 

 

: Λ. Βάρης – Κορωπίου 176, Βάρη, Τ.Κ. 16672
: 210-9630310 / 6973530800
: 210-9630310
: info@ksktimata.gr
: www.kscatering.gr