Κομμωτήρια

Όλες οι γυναίκες ξέρουν ότι όσο μπορεί ένα καλό χτένισμα να προσθέσει πόντους και να αναδείξει ένα όμορφο πρόσωπο, τόσο μπορεί κι ένα κακό να στρέψει όλα τα βλέμματα στις ατέλειές του.

Κι επειδή τη μέρα του γάμου θέλουμε φυσικά να είμαστε απαστράπτουσες και όσο το δυνατόν ομορφότερες, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα σχηματίσουμε τα μαλλιά μας.

Το oikonomikosgamos.gr by melexia προτείνει:

Αρχικά, αν τα βάφετε, θα πρέπει να προνοήσετε να τα έχετε φρεσκάρει περίπου δέκα μέρες πριν το γάμο, ώστε να απομακρυνθεί το περιττό χρώμα αλλά να είναι ακόμη στιλπνά. Παράλληλα, απαραίτητο είναι να έχετε απομακρύνει την ψαλίδα και να τα φροντίζετε με θεραπείες, μάσκες και ειδικά λαδάκια, ώστε να δείχνουν υγιή και δυνατά, κάτι που από μόνο του καθιστά ένα χτένισμα εντυπωσικό.

Για την επιλογή του χτενίσματος, το αν θα γίνουν ίσια ή σγουρά, κότσος ή λυτά, θα πρέπει να ζητήσετε τη συμβουλή του κομμωτή σας, ο οποίος είναι σε θέση να αντιληφθεί τι ακριβώς ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε στις πρόβες, μέχρι να καταλήξετε στο ιδανικό χτένισμα.