Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα ...Γάμος σε Νησί

Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα ...Γάμος σε Νησί

Το φαντάζεστε από μικρή κι έχει έναν εξωτικό χαρακτήρα: νησιώτικος αέρας, λεπτά αεράτα φορέματα, χρυσή άμμος και αλμύρα. Εμείς, σας στηρίζουμε στην ιδέα αυτή. Όμως για να μην μετατραπεί το όνειρο σε εφιάλτη, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε!

Αρχικά, επιλέξτε με σοφία το νησί που θα προτιμήσετε, σκεπτόμενοι και τους καλεσμένους σας. Μπορεί εσείς να είστε διατεθειμένοι να μην υπολογίσετε χιλιόμετρα και κόστος για τη μεγάλη σας μέρα, ισχύει όμως το ίδιο και για τους καλεσμένους σας;

Για τους ανθρώπους που αγαπάτε; Αν όχι μπορείτε πάντα να προσαρμοστείτε, καθώς ζούμε σε μία χώρα που προσφέρει άφθονες επιλογές. Σε περίπτωση πάντως που δεν προκύψει τέτοιος σκόπελος, εκτός από τα must νησιά όπως η Σαντορίνη ή η Κρήτη, εξετάστε και εναλλακτικές αλλά εξίσου όμορφες επιλογές όπως η Σίφνος ή η Σέριφος.

Επιπλέον θα πρέπει να φροντίσετε, αν ακολουθήσετε εν τέλει τη συγκεκριμένη οδό, να προσαρμόσετε όλο το concept του γάμου στην επιλογή σας αυτή. Η διακόσμηση, οι μπομπονιέρες, τα ρούχα που θα φορέσετε, ακόμη και η τούρτα, πρέπει να προσαρμοστούν στο boho και χαλαρό κλίμα που επιβάλλει η περιοχή και η εποχή.

Γενικότερα βέβαια, ένας γάμος σε νησί απαιτεί ακόμη περισσότερη οργάνωση από έναν απλό γάμο, οπότε καλό θα ήταν να θέσετε budget και να ξεκινήσετε το πλάνο σας όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να πετύχετε παράλληλα και καλύτερες τιμές σε εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Σίγουρα πρόκειται για μία στιγμή που δεν θα λησμονήσετε ποτέ ούτε εσείς, ούτε οι καλεσμένοι σας. Χαλαρώστε, κάντε το καλύτερο δυνατόν κι αυτό που είναι πιο κοντά στις επιθυμίες σας όσον αφορά οργάνωση και προορισμό και ζήστε την εμπειρία. Απρόοπτα σίγουρα θα προκύψουν, αλλά να θυμάστε πως τίποτα δεν μπορεί να επισκιάσει την ευτυχία σας.

Για το www.oikonomikosgamos.gr Τερλέγκα Αλεξία