Έπιπλα Studio Casa

Νίκαια

Έπιπλα Studio Casa

O επισκέπτης του χώρου μπορεί να δει και να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων μοντέρνων και κλασικών, τα έπιπλα που εκφράζουν το προσωπικό του στυλ για να διαμορφώσει το χώρο του. Στο κατάστημα υπάρχουν κομμάτια από πολύ κλασικά,- στυλ Versace καναπέδες, τραπεζαρίες από μάρμαρο, κρεβατοκάμαρες με μαρμάρινες και χρυσές διακοσμήσεις-, έως και πολύ σύγχρονα,- μίνιμαλ συνθέσεις, τραπεζαρίες με τζάμι ή ξύλο και μπουφέδες σε λιτές γραμμές, καναπέδες σε τριθέσιο και διθέσιο ή σε γωνία σε καρέ γραμμές ή σε καμπύλο σχεδιασμό σε δέρμα και σε ύφασμα.

Τα έπιπλα αυτά προέρχονται από διάφορους Ιταλικούς και Ισπανικούς οίκους και σας παραδίδονται μαζί με τα συνοδευτικά γνησιότητας και τις εγγυήσεις τους.

Αν και τα έπιπλα είναι εισαγωγείς παρέχεται η δυνατότητα σε πολλά από αυτά αλλαγής διαστάσεων και ασφαλώς υφασμάτων. Ιδιαίτερα στις συνθέσεις οι συνδυασμοί είναι άπειροι και η γκάμα των χρωμάτων μεγάλη.

Όσον αφορά το διακανονισμό υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής χωρίς προκαταβολή και εξόφλησης έως και 60 μήνες δόσεις. Η μεταφορά των επίπλων στο χώρο σας καθώς και η συναρμολόγηση και τοποθέτηση γίνεται από εμάς, στις περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και στις πλησίον περιοχές εντελώς δωρεάν. Σε αντίθετη περίπτωση ο τρόπος μεταφοράς γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το κατάστημα ανάλογα την απόσταση και
το μέγεθος της παραγγελίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα

: Γρηγορίου Λαμπράκη 371 18451 Νίκαια
: 210 4909521 - 210 4901959
: 210 4918889
: studiocasaelena@yahoo.gr
: www.studiocasa.gr