'Επιπλα Κουζίνας deco construction

Μαγούλα Αττικής

'Επιπλα Κουζίνας deco construction

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων. Αναδειχτήκαμε με τα καλύτερα χαρακτηριστικά μίας εταιρίας που αποτελούνται από συνέπεια- ταχύτητα- αρίστης ποιότητας δοκιμαστικα υλικά σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρίες της Ευρώπης.

Αποκτήσαμε ένα όνομα και μία πελατεία αδιαμφισβήτητα θετική απένταντί μας , αυτοσκοπός ήταν και είναι μέρα με τη μέρα να βελτιώσουμε το σχεδιασμό - την αντοχή- την ταχύτερη εξυπηρέτηση στην πιο καλή και οικονομικήτιμή χωρίς να επηρεάσουμε στο ελάχιστο την ποιότηα των υλικών.

Σήμερα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εμπειρότατο προσωπικό και τις καλύτερες μάρκες στο χώρο μας σας παρουσιάζουμε την DECO CONSTRUCTION. Μοναδική στο είδος της με πάνω από 100 μοντέλα επίπλων κουζίνας από τις πιο μοντέρνες έως τις πιο κλασικές με πρωτοποριακά υλικά - αύγκριτο design- αυτόματος σχεδιασμός επίπλων κουζίνας και ντουλαπών με πρόγραμμα cad vasen cabinet σχεδιαζουμε και φωτογραφίζουμε τι κουζίνες ντουλάπες που ονειρεύεστε.

Συρόμενες ντουλάπες πρωτοποριακές, μοντέρνες, αθόρυβες με άπειρες επιλογές προφίλ κρυστάλλων- μετάλλων- ξύλου και φανταστικών υλικών νέας τεχνολογία. Εσωτερικοί μηχανισμοί και φωτισμοί Led ντουλαπών και κουζινών εισαγωγής που κάνουν τη διαφορά και στολίζουν με μοναδικό τρόπο τα έπιπλά σας.

Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη γκάμα σε πορτάκια κουζίνας- ντουλάπας ιταλικές και χειροποίητες, πόρτες ιταλίας άφταστες σε αντοχή και design και τέλος θωρακισμένες πόρτες που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον.

Ελάτε στη εταιρία μας να γνωρίσετε τη φιλοσοφία μας. Με σεβασμό στο πριν και νέες ιδέες για το μέλλον με άριστο προσωπικό προσπαθούμε το καλύτερο για το χώρο σας.

facebbok:Deco construction

: ΚΑΜΠΟΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ 2
: 2105559303, 698 6997127 - 693 2476905
: 210 5559303
: info@decoconstruction.gr
: www.decoconstruction.gr