Ορθοδοντικές Κλινικές Αναστάσιος Κ. Δράκος

Πρέβεζα

Ορθοδοντικές Κλινικές  Αναστάσιος Κ. Δράκος

Ο Iατρός Αναστάσιος Κ. Δράκος γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και κατάγεται από το Θεσπρωτικό Πρέβεζας.

Αποφοίτησε από τον Ιατρικό κύκλο του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου Αμαρουσίου το 1997. Ολοκλήρωσε τις βασικές του σπουδές στην Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο Dental Medicine of Plovdiv και πραγματοποίησε MASTER στην Στοματολογία.

Αριστούχος απόφοιτος Οδοντιατρικής Σχολής Dental Medicine of Plovdiv και ειδικευθείς στην Ορθοδοντική της ίδιας Οδοντιατρικής σχολής στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας. Συνέχιση των σπουδών του με Master στη Στοματολογία και τρίμηνη μετεκπαίδευση στη Παιδοοδοντιατρική.

Παρακολούθηση σειρά σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων στην Ορθοδοντική και εξειδίκευση στις θεραπείες προγναθισμού της άνω γνάθου, χωρίς την εξαγωγή οδόντων. Επιπλέον, απόκτηση σημαντικής εμπειρίας σε περιπτώσεις προβλημάτων αναπνοής και ιδιαίτερα στο σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου (ροχαλητό).

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, της Ορθοδοντικής Εταιρίας Ελλάδας, της Εταιρίας Γναθοπροσωπικής και Ορθοδοντικής Μελέτης καθώς και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Εταιρείας Γλωσσικής Ορθοδοντικής. Ασκεί αποκλειστικά το επάγγελμα του Ειδικού Ορθοδοντικού με κλινικές σε Ήπειρο και Αθήνα.

Έκανε τρίμηνη μετεκπαίδευση στην Παιδοντιατρική και πλήρη ειδικότητα (3 έτη) στην Ορθοδοντική.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων στην Ορθοδοντική και έχει εξειδικευτεί στις θεραπείες προγναθισμού της άνω γνάθου, χωρίς την εξαγωγή οδόντων.

Επιπλέον έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία σε περιπτώσεις προβλημάτων αναπνοής και ιδιαίτερα στο σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου (ροχαλητό).

Από το 2007 ασκεί αποκλειστικά το επάγγελμα του Ειδικού Ορθοδοντικού στην  Πρέβεζα.

Είναι μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πρέβεζας, της Ορθοδοντικής Εταιρίας Ελλάδας,  καθώς και της Εταιρίας Γναθοπροσωπικής και Ορθοδοντικής Μελέτης.

Από το 2010 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Ιατρεία:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Χαρ.Τρικούπη 2 Τηλ:2651-306070

ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ: Αλ.Παναγούλη 3 Τηλ:2683-022773

ΑΘΗΝΑ: Πράσινου Λόφου 14 Ν.Ηράκλειο Τηλ:210-2821091

Τα Ιατρεία βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα Ιωάννινα και την Πρέβεζα. Διαθέτουν την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή και εξοπλισμό, και πληρούν της πιο αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής. Οι παραπάνω συνθήκες δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για την ασφαλή πραγματοποίηση των πιο περίπλοκων και απαιτητικών θεραπειών.

facebook: Epirus-Orthodontics Αναστάσιος Δράκος Πρέβεζα Αθήνα Ιωάννινα Φιλιππιάδα

: Ελ. Βενιζέλου 35, Πρέβεζα
: 2682-089094 / 693-2426010
: 2682-089094
: info@epirus-orthodontics.gr
: www.orthopreveza.gr