Βραδινά φορέματα Nikos Takis

Κολωνάκι

Βραδινά φορέματα Nikos Takis

Η Nikos-Takis Haute Couture, με 50 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Ελληνικό και Διεθνές στερέωμα της μόδας, έχει την αίσθηση της δημιουργίας και προσαρμόζει την ποιότητα και το ιδιαίτερο ύφος του, στις σημερινές προσταγές της μόδας.

Το διεθνές δίδυμο, Nikos-Takis, στα πρώτα του βήματα, στόχευε απλά στην προβολή της ελληνικής μόδας διεθνώς. Με συνδυασμούς υφασμάτων, όπως υφαντά με μοντέρνα κα πολυτελή υφάσματα, παρουσίασαν δημιουργίες οι οποίες έγιναν αποδεκτές για την ποιότητα και την άψογη εφαρμογή τους. Στα Διεθνή Καλλιστεία που έγιναν στην Αθήνα το 1973, αναλαμβάνουν να ντύσουν τις 74 καλλονές που συμμετείχαν και σχεδιάζουν μια εντυπωσιακή extra βραδινή τουαλέτα, δώρο, για τη νικήτρια του διαγωνισμού, τη Miss Φιλιππίνες. Οι καριέρα τους εκτοξεύτηκε αμέσως. Ακολούθησε μια σειρά από επιδείξεις σε όλο τον κόσμο, καθώς και πολλά βραβεία και διακρίσεις που τους δόθηκαν στο Λος Άντζελες, Σικάγο, Φιλαδέλφεια, Alpen Town, Σουηδία, Φιλανδία, Γερμανία, Άμστερνταμ, Ιταλία, Λίβανο, Καιρό και Τεχεράνη.

Η Nikos-Takis Haute Couture έχει στο πρόσφατο παρελθόν σχεδιάσει και παράγει τις στολές της Athens Airways, ενώ με την έναρξη λειτουργίας του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος τις στολές του προσωπικού ασφαλείας.

 

Οι συλλογές της Nikos-Takis Haute Couture είναι οι ακόλουθες:

•           Νυφικά Υψηλής Ραπτικής (ενοίκιο & αγορά)

•           Βραδινές Δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής

•           Γυναικεία Prêt-a-Porter De Lux (φορέματα κοκτέιλ, ταγιέρ και κοστούμια, παλτό και ζακέτες)

Κεντρική Διάθεση

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 540, Άλιμος – Αθήνα

Τηλ.: 210 5777263 φαξ: 210 5777264 

facebook: Nikos - Takis

: Σκουφά 26, Κολωνάκι, Αθήνα
: 210-3628910
: 210-5741157
: info@nikos-takis.com
: www.nikos-takis.com