ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1911

Πειραιάς

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1911

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για τους επισκέπτες του www.oikonomikosgamos.gr

buffet1 buffet2 buffet3

Πειραιάς, λιμάνι, νεοκλασικά κτίρια και παλιές συνοικίες με έντονες τις μυρωδιές ενός ένδοξου παρελθόντος. 

Σε μία από τις γειτονιές αυτές, λίγα μόλις στενά πιο πάνω από το λιμάνι, ξεχωρίσαμε ένα υπέροχο πέτρινο κτίριο, βιομηχανικής αισθητικής κτισμένο το 1911. Η ιστορία του ενδιαφέρουσα και μεγάλη, καθώς ξεκίνησε σαν εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας, έγινε κεραμοποιία και στη συνέχεια σαπωνοποιείο για να καταλήξει σε απλό αποθηκευτικό χώρο. 

Γοητευτήκαμε με την τέλεια συντηρημένη καμινάδα του, που φτάνει τα 37 μέτρα, μία από τις ψηλότερες σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά, καθώς και με την ομορφιά και την επιβλητικότητα που κρύβει μέσα της η πέτρα, και αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη να του δώσουμε ξανά ζωή, μεταμορφώνοντάς το σε ένα μοναδικό χώρο πολιτισμού με αντικείμενο τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
 
Γεφυρώνοντας τις αισθητικές αξίες και την αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα με τη σύγχρονη αισθητική, αναδείχθηκε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο "Πειραιάς 1911" κερδίζει τις εντυπώσεις με την προσωπικότητα, την καλαισθησία και τη διακριτική του πολυτέλεια, χωρίς να στερείται την άνεση και τη λειτουργικότητα. Αξίες, που το καθιστούν την ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων. 

Ο χώρος παρέχει τις εξής υπηρεσίες και δυνατότητες: 


  • Χωρητικότητα: 350 άτομα σε καθιστό γεύμα, 700 άτομα όρθιοι, 500 άτομα σε διάταξη school.

  • Είδη εκδηλώσεων: Κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, δεξιώσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις προϊόντων, εκθέσεις, σεμινάρια, ημερίδες.

  • Υπηρεσίες: Πλήρης οπτικοακουστική & συνεδριακή κάλυψη, συνεργασία με επιλεγμένα catering, μουσική κάλυψη, δυνατότητα ζωντανής μουσικής, ειδικά εφέ, κάλυψη παιδικής διασκέδασης & παιχνιδιών.

Η Ελληνική γαμήλια γιορτή έχει πολύ μακριά ιστορία. Τόση, όση και η ιστορία αυτής της ξεχωριστής πέτρινης αίθουσας στον Πειραιά που βρίσκεται μόλις λίγα στενά πιο πάνω από το λιμάνι.
 
Χτισμένο στα τέλη του προηγούμενου αιώνα, την εποχή που το εμπόριο και η βιομηχανία ανθούσαν στον Πειραιά, υπήρξε εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας, κεραμοποιείο, ακόμη και σαπωνοποιείο. Αποτελεί μοναδικό μνημείο βιομηχανικής αρχιτεκτονικής και άριστο δείγμα της ιστορίας και του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και της Αθήνας.
Σήμερα, ανακαινισμένη με πολύ μεράκι και αγάπη, η αίθουσα δεξιώσεων "Πειραιάς 1911" είναι πλέον ένας χώρος αποκλειστικά και μόνο φτιαγμένος για τη φιλοξενία εκδηλώσεων, συνδυάζοντας την καλαισθησία και τα ιστορικά στοιχεία με την λειτουργικότητα. Εδώ κυριαρχεί η αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα με ιδιαίτερες πινελιές από τις σύγχρονες διακοσμητικές τάσεις, μέσα από την ομορφιά, τη δύναμη και την ενέργεια που κρύβει μέσα της η πέτρα.

 Τώρα πια ο Πειραιάς διαθέτει ένα πραγματικά σπουδαίο χώρο πολιτισμού, σηματοδοτώντας την αναγέννηση μιας περιοχής που ανακαλεί μνήμες αιώνων.
 
Όποιο λοιπόν κι αν είναι το σενάριο που έχετε φανταστεί για την επίσημη πρεμιέρα της νέας σας ζωής, ο "Πειραιάς 1911" σας προσφέρει την κομψότητα που αρμόζει στην περίσταση. 

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε και αν βρείτε ότι ο χώρος ανταποκρίνεται στις αισθητικές σας αξίες, με μεγάλη μας χαρά θα σχεδιάσουμε μαζί, τη δική σας μοναδική γαμήλια γιορτή, βάζοντας τη δική σας άποψη που θα δώσει το στίγμα σας στο μενού, την τούρτα σας, τη μουσική, την διακόσμηση και όπου αλλού χρειάζεται χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ EXTRA ΔΩΡΟ!!! (Ρωτήστε μας....)

facebook: Pireas 1911

: Θερμοπυλών 30 & Παπαστράτου, Πειραιάς (πίσω από τον Άγιο Διονύσιο)
: 210 - 4631911 // 6907902879
: 210 - 4631911
: info@pireas-1911.gr
: www.aquarellaevents.gr/el/arxiki/piraias-1911/