Λευκονόη - Αίθουσα δεξιώσεων

Ίλιον

Λευκονόη - Αίθουσα δεξιώσεων

Με άφθονο σεβασμό στο μυθολογικό υπόβαθρο του ονόματος που φέρουμε, σας προσκαλούμε στη “Λευκονόη”, μια αίθουσα πάντα έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε σας εκδήλωση, ιδίως δε τις μοναδικές δεξιώσεις που ακολουθούν τα ιερά μυστήρια του γάμου και της βάπτισης.

Με χωρητικότητα περί τα 300 άτομα, η “Λευκονόη” σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα τις εκδηλώσεις που ονειρεύεστε, με θέα το καταπράσινο και ολόφυτο άλσος του Ιλίου, έναν πνεύμονα δροσιάς μέσα στη βουή της πόλης.

Δεν θα μπορούσε και ο χώρος να μην εναρμονιστεί με την ομορφιά του περιβάλλοντος: ξύλο και προσεκτικά διαλεγμένα χρώματα κυριαρχούν διακριτικά, ώστε να μην κλέβουν την παράσταση από τους άρτιους στολισμούς μας.

Συνυπολογίστε σ’ αυτά και το προσεκτικά διαλεγμένο μενού μας, βασισμένο σε αγνά υλικά, τις σύγχρονες ηχητικές εγκαταστάσεις και την πλήρη μουσική κάλυψη των εκδηλώσεών σας, τη δυνατότητα parking καθώς και τις εξαιρετικά οικονομικές τιμές μας...

Εμείς, προσπαθώντας όσο μπορούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προσφέρουμε ως δώρο: τον στολισμό των τραπεζιών με τα χρώματα της επιλογής σας, σαμπάνια για το ζευγάρι και ποτό εισόδου για όλους τους καλεσμένους!

facebook:Αίθουσα Δεξιώσεων Λευκονόη

: Αχιλλέως 69-71, 13121 Ίλιον
: 210 2631361
: 210 5063724
: info@leykonoi.gr
: www.leykonoi.gr