Αρχοντικό Hall

Περιστέρι

Αρχοντικό Hall

Η αρχοντική του φινέτσα του έδωσε το όνομα ‘’Αρχοντικό Hall΄΄ Ένα στολίδι στο Περιστέρι που προσφέρει ζεστασιά στις εκδηλώσεις και ρομαντισμό στις γαμήλιες δεξιώσεις. Τρεις πανέμορφοι χώροι κοσμικών εκδηλώσεων δημιουργηθήκαν σε ένα υπέροχο κτίσμα με πέτρινη και ξύλινη διακόσμηση.

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανάλογη φροντίδα των καλεσμένων σας, δίνοντας σας την αίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας με μοναδική φινέτσα και φαντασία.

Πρόκειται για χώρους υψηλής αισθητικής – ένα στολίδι στο Περιστέρι  - μια διαφορετική πρόταση στους χώρους εκδηλώσεων που ελκύει κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο από πλευράς γεύσεων όσο και από πλευράς εξοπλισμού & υπηρεσιών.

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της γεύσης, το άψογο σέρβις, την άρτια υποδομή και την υψηλή αισθητική, έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις σας.

Στους χώρους μας εργάζεται προσωπικό ικανό να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις μιας δεξίωσης με ποικιλία ιδεών και γευσιγνωσία..

facebook: Αρχοντικό hall

: Καρπενησίου 20 Περιστέρι
: 210 - 5756172 / 210 - 2753334
: 211 - 2203067
: arxontikohall@arxontikohall.gr
: www.arxontikohall.gr