Αρχοντικό Hall

Περιστέρι

Αρχοντικό Hall

Η αρχοντική του φινέτσα του έδωσε το όνομα "Αρχοντικό Hall".

Ένα στολίδι στο Περιστέρι που προσφέρει ζεστασιά στις εκδηλώσεις και ρομαντισμό στις γαμήλιες δεξιώσεις.

Τρεις πανέμορφοι χώροι κοσμικών εκδηλώσεων δημιουργηθήκαν σε ένα υπέροχο κτίσμα με πέτρινη και ξύλινη διακόσμηση.

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανάλογη φροντίδα των καλεσμένων σας, δίνοντας σας την αίσθηση της ελληνικής φιλοξενίας με μοναδική φινέτσα και φαντασία.
Πρόκειται για χώρους υψηλής αισθητικής – ένα στολίδι στο Περιστέρι  - μια διαφορετική πρόταση στους χώρους εκδηλώσεων, που ελκύει κάθε ενδιαφερόμενο, τόσο από πλευράς γεύσεων όσο και από πλευράς εξοπλισμού & υπηρεσιών.
Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της γεύσης, το άψογο σέρβις, την άρτια υποδομή και την υψηλή αισθητική, έχουμε τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις σας.
Στους χώρους μας εργάζεται προσωπικό ικανό να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις μιας δεξίωσης με ποικιλία ιδεών και γευσιγνωσία..
Το ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΗΑLL είναι σε θέση να καλύψει από την πιο απλή συγκέντρωση μέχρι μεγάλες δεξιώσεις με υπευθυνότητα και ξεχωριστές προτάσεις, ενώ το καταρτισμένο προσωπικό θα αναλάβει την άριστη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.
Οι καλεσμένοι σας βρίσκονται στα χέρια σερβιτόρων με μεγάλη επαγγελματική κατάρτιση και, κάτω από την καθοδήγηση του maitre, είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν με υπευθυνότητα άριστες υπηρεσίες.
Επίσης το έμπειρο προσωπικό της κουζίνας μας, εντυπωσιάζει πάντα με την παρουσίαση των πιάτων που έχετε επιλέξει.

Όλα τα προϊόντα είναι παραγωγής δικής μας.
Το Arxontiko Hall έχει τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσει και στους ακολούθους τομείς.:
• Μουσική και ηχητική κάλυψη • Μπομπονιέρες – Προσκλητήρια • Νυφικό αυτοκίνητο • Φωτισμός • Εφέ – Διακόσμηση (ροδοπέταλα – βεγγαλικά – τεχνητό χιόνι – τεχνητός ψυχρός καπνός – projector κλπ).
Η αίθουσα μας προσφέρει άρτια μουσική υποστήριξη για ζωντανό πρόγραμμα αλλά και DJ.

Κάθε εκδήλωση  στο χώρο μας, μετατρέπεται σε μια πανδαισία αξέχαστων στιγμών. Το αποτέλεσμα της εκδήλωσης σας θα δικαιώσει πλήρως την επιλογή σας.

facebook: Αρχοντικό hall

: Καρπενησίου 20 Περιστέρι
: 210-5756172/ 215-5018989/ 697-2517185
: 215-5018989
: arxontikohall@arxontikohall.gr
: www.arxontikohall.gr