Το Καντάρι

Πετρούπολη

Το Καντάρι

Στην καρδιά των δυτικών προαστίων, την Πετρούπολη, βρίσκεται “Το Καντάρι”, και περιμένει όλους εσάς που βαρεθήκατε τις απρόσωπες αίθουσες δεξιώσεων κι επιθυμείτε μία ζεστή αγκαλιά με άρωμα άλλης εποχής για τις εκδηλώσεις σας...

Η φιλική και οικεία ατμόσφαιρα συναντά την καλή ζωντανή μουσική (η ορχήστρα μας θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να ντύσει με τον καλύτερο μουσικό τρόπο τις στιγμές σας), ο καλόγουστος στολισμός συναντά τον όμορφο και άνετο χώρο, οι εκλεκτές γεύσεις και τα πραγματικά ποικίλα μενού συναρθρώνονται με το κέφι και το μεράκι των ανθρώπων που απαρτίζουν “Το Καντάρι”, κι όλα αυτά, με άπλετο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες των ημερών.

Γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, εκδηλώσεις, συνεστιάσεις, χοροί, επαγγελματικά γεύματα, κάθε δεξίωση που χωρά το μυαλό σας, σε εξαιρετικές τιμές.

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε ότι δεν υπάρχει ποιοτική ΚΑΙ οικονομική δεξίωση, θα είναι χαρά μας να σας αποδείξουμε το αντίθετο.

Γιατί στο “Καντάρι”, πρωταρχική αξία είναι ο σεβασμός στις μεγάλες σας ημέρες. Σας προσκαλούμε λοιπόν με χαρά σε έναν χώρο που διαφέρει από τους άλλους. Το γιατί, θα το ανακαλύψετε μόνοι σας... 

facebook: Το Καντάρι

: Καρπάθου 1, 132 31 Πετρούπολη
: 210 5063724
: 210 5063725
: info@kantari.com.gr
: kantari.com.gr