Κτήμα Gala Multi Events

Βάρη

Κτήμα Gala Multi Events

Η επιχείρησή μας έχει μια πολυποίκιλη διαδρομή στον χώρο της εστίασης από το 1992. Η τελευταία δραστηριότητά μας με <<το Πάλαι Ποτέ>>, γνώρισε τεράστια επιτυχία και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό! Οι γάμοι, οι βαπτίσεις αλλά και τα επαγγελματικά events, που διοργανώσαμε στον χώρο του <<Πάλαι Ποτέ>> στην Γλυφάδα, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και άφησαν εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες – φίλους.

Ο νέος χώρος που δημιουργήσαμε επί της Λ.Βάρης, έχει πλέον την δυνατότητα να φιλοξενήσει άνετα, 370 άτομα στην υπέροχη αίθουσα, με το μοναδικό ανοιγόμενο αίθριο των 75 τετραγωνικών, και τουλάχιστον 500 άτομα στον καταπράσινο υπαίθριο χώρο, με τον εντυπωσιακό καταρράκτη και την λιμνούλα!

Τεράστια επιτυχία γνώρισε στο παρελθόν, και ο μοναδικά τοποθετημένος παιδότοπος. Κατασκευάσαμε λοιπόν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για να φιλοξενήσουμε τα παιδικά πάρτύ ή την δεξίωση που ακολουθεί την βάφτιση! Στον χώρο αυτό, των 150 τ.μ υπάρχει, το φουσκωτό παιχνίδι διαστάσεων 8Χ5, σε πλήρη οπτική επαφή με τούς γονείς, αλλά χωρίς καθόλου ΗΧΟ!!!

Στις εγκαταστάσεις μας επίσης λειτουργεί, υπερσύγχρονη και οργανωμένη κουζίνα, που πλαισιώνεται από το έμπειρο προσωπικό μας. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μοναδικές γεύσεις για εσάς, αλλά και να σας προτείνουμε μενού, που είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσουν, και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο σας!

Για όλους αυτούς τους λόγους και με 16 χρόνια εμπειρίας οδηγό, είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορούμε να διοργανώσουμε , το τέλειο GALA για εσάς.!!!!

facebook: Κτήμα Gala Multi Events

: 5ο χλμ .Λ.Βάρης - Κορωπίου, 19400 Βάρη
: 693 6694444
: galatisaris@gmail.com
: info@gme.gr
: www.gme.gr