ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Πετρούπολη

 ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των λευκών ειδών και της διακόσμησης, μας καθιστά υπεύθυνους κα παράλληλα μας δίνει την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο στον συγκεκριμένο χώρο, με αυστηρά κριτήρια επιλογής.

Επώνυμοι οίκοι μόδας, κορυφαία ποιοτικά προϊόντα, μοντέρνες γραμμές και πρωτοποριακά σχέδια σε μια πανδαισία χρωμάτων, είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν την συλλογή του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, όπως Guy Laroche, ΚΕΝΤΙΑ, Das Home,  Sb Concept, Versace, Viopros, Carven, Αnna Riska, Homeline, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΛΗΜΝΑΙΟΣ.

Επιδίωξη του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είναι να σας ταξιδέψει στον φανταστικό κόσμο της μόδας άνετα, ξεκούραστα, ευχάριστα, από το όμορφο περιβάλλον και την άνεση του σπιτιού σας ή όπου αλλού και αν βρίσκεστε.

Οποιαδήποτε επιλογή σας, από τα προϊόντα που διαθέτουμε, παραδίδονται όπου εσείς επιθυμείτε, στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς και με εγγύηση αξιοπιστίας που μόνο το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μπορεί να σας παρέχει.

Για οποιαδήποτε αγορά σας, αποκτάτε δικαίωμα επιστροφής, αν για οποιοδήποτε λόγο το προϊόν που αγοράσατε δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας ή δεν πληρεί τις προδιαγραφές του. Με οποιαδήποτε αγορά σας, γίνεστε μέλος του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ Club (εκτός εάν δεν επιθυμείτε), που σημαίνει πως αποκτάτε προνομιακές εκπτώσεις στις ειδικές προσφορές του Club. Θα έχετε ενημέρωση των νέων collection του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ κάθε σαιζόν και θα μετέχετε σε κληρώσεις και διαγωνισμούς όποτε πραγματοποιούνται.

Στόχος του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας με βάση τα πολλαπλά οφέλη που προαναφέραμε για σας για μια μακρόχρονη συνεργασία. Με ένα τηλεφώνημα σας, οι συνεργάτες του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ είναι έτοιμοι να εκτελέσουν την παραγγελία σας, να λύσουν την απορία σας, να συμβάλουν στην επιλογή σας διακοσμώντας μαζί σας τον χώρο σας.

'Ετσι, κάνετε την αρχή και μπαίνετε στον κόσμο του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, έναν κόσμο που προτεραιότητα έχει την φροντίδα σας, έναν κόσμο που στόχος του είναι να σας ικανοποιήσει. Επικοινωνήστε να σας εξυπηρετήσουμε, σας περιμένουμε!

ΝΥΦΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ

Στρώστε το νυφικό κρεβάτι με νυφικά σεντόνια κορυφαίας ποιότητας από το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ. Αποκτήστε μοναδικά σετ:

  • σε λευκό ή ιβουάρ
  • με δαντέλα ή κέντημα
  • βαμβάκι ή βαμβακοσατέν

...από τους καλύτερους οίκους στα λευκά είδη. Οι οίκοι Versace, Sb Concept, ΡΥΘΜΟΣ διαθέτουν για εσάς τα καλύτερα σχέδια τους, ώστε οι πρώτες νύχτες του γάμου σας να είναι πραγματικά ονειρεμένες! 

facebbok: Katoikein.com - Λευκά  Είδη

: Μάρκου Μπότσαρη 77 Πετρούπολη
: 210 5062 245 - 210 5057090
: 210 5057090
: info@katoikein.com
: www.katoikein.com