Έπιπλα Κουζίνας GZ

Νέα Φιλαδέλφεια

Έπιπλα Κουζίνας GZ

Είμαστε ο Άγγελος και ο Νίκος. Δύο επιπλοποιοί με μακροχρόνια μαθητεία στην τέχνη του ξύλου και των σύγχρονων τάσεων της διακόσμησης χώρων. Ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε ένα μεγάλο μας όνειρο: Το να στεγάσουμε την τέχνη μας σε έναν ήδη γνωστό και καταξιωμένο χώρο σχετικά με το έπιπλο στην Αθήνα, αυτή τη φορά όμως με τη δική μας υπογραφή και κάτω από τη δική μας επίβλεψη.

Επισκεφθείτε μας στον 1200 τετραγωνικών μέτρων εκθεσιακό & εργασιακό μας χώρο, όπου θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, τραπεζαρίες, ντουλάπες, κουζίνες, φθηνά φοιτητικά έπιπλα και έπιπλα γραφείου καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων σχετικά με την επίπλωση του σπιτιού σας.

Μοιραστείτε μαζί μας, χωρίς δισταγμό τις δικές σας ιδέες και ιδιαίτερες ανάγκες και αφήστε μας να τις πραγματοποιήσουμε, καθώς κατασκευάζουμε έπιπλα κατά παραγγελία, πάντα σε προσιτές και άκρως ανταγωνιστικές τιμές, που σε καμία περίπτωση όμως δεν υστερούν ποιοτικά.

Είμαστε πρόθυμοι να αφουγκραστούμε κάθε δική σας ανάγκη και να πραγματοποιήσουμε κάθε ξεχωριστή σας επιθυμία με υπευθυνότητα, εγγυημένη ποιότητα, εμπειρία, αλλά πάνω απ’ όλα όρεξη για δημιουργία. Γιατί το χαμόγελό σας είναι η τελική μας επιβράβευση.

facebook: GZ Έπιπλο Design

: Τατοΐου 184 Μεταμορφωση Αττικής
: 2102837252
: 2102837259
: epiploathina@gmail.com
: www.epiploathina.gr